Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Schlank Schlemmer Hotel Kuerschner 4*: Zimski SPA blizu Nassfelda -40%. Vključen polpenzion!

Schlank Schlemmer Hotel Kuerschner 4*: Zimski SPA blizu Nassfelda -40%. Vključen polpenzion!

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Zimsko razvajanje v razkošnem SPA Hotelu Kürschner 4*, le streljaj od smučišča Kötschach ter smučišča Nassfeld. Oddih z vključenim polpenzionom, wellnessom in ski busom direktno do smučišča že od 229 €, namesto 381 € za 2...


Družinski hotel Schlank Schlemmer Hotel Kürschner se nahaja v kraju Kötschach-Mauthen v Ziljski dolini na Koroškem, le nekaj kilometrov od meje z Italijo. Obdan je s 13.000 m² velikim parkom in ponuja SPA z notranjimi ter zunanjimi bazeni.
V hotelskem spa se lahko razvajate in uživate v sproščujočih masažah, dišečih kopelih ter lepotnih tretmajih. Objekti obsegajo fitnes, seneno kopel, bar s čaji, predel s savnami in tepidariji, masažno kad, parno kopel, finsko savno ter bazen.
Okolica hotela je odlična za pohodništvo, obiščete pa lahko tudi igrišče za golf Gailtalgolf. Pozimi je v okolici urejenih 152 km tekaških prog, zabavate pa se lahko tudi na družinskem smučišču Kötschach ter znanem smučišču Nassfled (25 km stran).
V hotelu vam poleg regionalnih in italijanskih kulinaričnih dobrot ter vin postrežejo tudi s posebnimi jedmi za alergike.
Najmlajši lahko uživajo v otroškem svetu, na voljo pa sta tudi strokovno varstvo otrok in odličen program dejavnosti. Na vrtu najdete veliko otroško igrišče, zajčke za ljubkovanje in še veliko več. Za starše organizirajo dejavnosti kot so vodeni pohodi, nordijska hoja in degustacija vin.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.