HOTEL ASTERIA, Ljubljana, Slovenija - 59 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

redna cena
79,00
popust
-25%
cena s popustom
59,00
rezerviraj za
12,00
ODPRI

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna


Popolnoma nov butični hotel je za vas odprl svoja vrata vživahni umetniški četrti. Obkrožen je s svetovno znano Metelkovo, muzejiumetnosti, razigrano Trubarjevo s Plečnikovim Tromostovjem in pisano ljubljanskoTržnico. Hotel, ki je pod mogočnimi tremi kostanji, je kraj, kjer se vašapravljica lahko začne.


Hotel Asteria je le pet minut hoje stran od Ljubljanskegagradu in reke Ljubljanice ter na drugi strani le nekaj minut hoje do avtobusnein železniške postaje Ljubljana. Letališče Jože Pučnik Ljubljana je oddaljeno25 km. Če želite biti v samem središču dogajanja, opazovati ljudi, kako hitijomimo vas in ustaviti svoj korak ob uličnih umetnikih, je to pravi kraj za vas.


Sobe so opremljene s čajno kuhinjo, kabelsko plazmoTV,  neomejenim in brezplačnim brezžičnim internetom, balkonom, zmožnostjo sobne strežbe, s sušilcem za lase, hotelsko kozmetiko, po željikopalnim plaščem in copatki ter prijetnimi majhnimi presenečenji. 


V kavarnici in zajtrkovalnici vas pocrkljajo s samopostrežnimzajtrkom, domačimi dobrotami, svežo kavico  in še veliko več. 


Za zaključene družbe vam Asteria ponuja vinsko klet, kjerlahko ob okusnih prigrizkih in izbranem vinu nazdravite s prijatelji in sepoveselite.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

PRIPOROČAMO!
Žitni most, Ljubljana / Osrednja Slovenija
OMEJENA KOLIČINA
Litostrojska cesta 52, Ljubljana / Osrednja Slovenija
OMEJENA KOLIČINA
Litostrojska cesta 52, Ljubljana / Osrednja Slovenija
OMEJENA KOLIČINA
Bratislavska cesta 8 / Osrednja Slovenija
UGODNO
Gallusovo nabrežje 29, Ljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "HOTEL ASTERIA, Ljubljana, Slovenija - 59 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi"
Lokacija
Ljubljana

Njegoševa 10
1000 Ljubljana
SlovenijaVreme Ljubljana

ob 11:07

11°C
Ljubljana

danes

2 / 12
Ljubljana

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust