Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Čateški dvorec 3*: Božič ali novo leto v Čatežu s kopanjem v Termah Čatež že od 157 € za 2 osebi

Hotel Čateški dvorec 3*: Božič ali novo leto v Čatežu s kopanjem v Termah Čatež že od 157 € za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Preživite božične ali novoletne praznike v Čatežu. Hotel Čateški dvorec se nahaja ob sotočju reke Krke in Save, v neposredni bližini kompleksa Term Čatež. Dvorec vam nudi vse udobje modernega hotela s tremi zvezdicami, kjer se...


Hotel »Čateški dvorec« se nahaja ob sotočju reke Krke in Save, v neposredni bližini kompleksa Term Čatež. Dvorec vam nudi vse udobje modernega hotela s tremi zvezdicami, kjer si lahko spočijete po ali pa preživite nepozabne počitnice.
Sobe so klimatizirane oz. ogrevane in nadstandardno opremljene. Dostop do interneta je brezplačen, prav tako parkirni prostori.
Splet rimskih savn v Hotelu Čateški dvorec ponuja sprostitev in nabiranje nove energije, kar je v modernem in hitrem načinu življenja že nujno potrebno. Prijetna eterična olja, visoke temperature in toplota bodo na vaše telo delovale blagodejno in sproščujoče. V savnah skrbijo za čistočo in se trudijo, da bi vam toplo ugodje čimbolj približali in popestrili.
Mestoidej ponudba nudi brezskrbne počitnice - božični ali novoletni paket in razvajanje v dvoje, saj je v ponudbi vštet polpenzion ali zajtrk v Hotelu Čateški dvorec, neomejeno savnanje v spletu rimskih savn hotela Čateški dvorec, ter kopanja v Termah Čatež, ki so od hotela oddaljene le nekaj minut.
Letošnji prehod v novo leto bo v Brežicah trajal kar 2 dni! V središču starega mestnega jedra se bo 30. in 31.12.2017 odvijal dvodnevni program:* Silvestrovanje na prostem,* prednovoletni koncerti na prostem ,* promocija lokalnih penin,...* ogrevan šotor,* zabava z DJem..
Odmaknite se od hitrega tempa in si vzemite 3 praznične dni za razvajanje in počitek v Čateškem dvorcu ter Termah Čatež, kar do 54% ugodneje!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.