Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Rimske terme: Zasebno wellness razvajanje že od 49 € za 2 osebi

Rimske terme: Zasebno wellness razvajanje že od 49 € za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Razvajajta se s kopeljo, kot so to počeli že stari Rimljani, ki so dobro poznali zdravilno moč naših vrelcev. Na voljo kopel Dotik Slovenije, ali Venerino doživetje s kopeljo in z masažo.  Razvajajta se kot kralja v Rimskih...


V srcu neokrnjene narave, kjer se srečata bogata zgodovina in sodobna arhitektura, tradicija pripoveduje zgodbo o Rimskih termah. Tančica klasike, ki jo obdaja, v sebi nosi neminljiv čar in večno lepoto, s katero obiskovalce popelje v ta zdraviliški raj. Rimske terme se nahajajo v Rimskih Toplicah, ob reki Savinji.
Že stari Rimljani so poznali zdravilno moč naših vrelcev. Zasluge za svoje ozdravitve so pripisovali večno mladim vodnim nimfam, ki naj bi prebivale v termalni vodi. Stara verovanja v zdravilno moč vode je potrdila tudi uradna znanost. Rimski termalni vrelci izvirajo iz razpok triadnih dolomitnih skal, na površje pa privrejo iz globine okrog 985 metrov.
V Termah vas pričaka Wellness center Amalija, ki vas bo očaral z bogato tradicijo, in se boste povezali z naravo, začutili bogato modrost naših prednikov in si povrnili življenjsko energijo.Amorjeva kopel spada med kopeli vodnih nimf in je svoje ime dobila po rimskem bogu ljubezni. Dišeča peneča kopel bo ob kozarcu penine in pregrešnih pralinejih v vas prebudila čutno doživetje.
DOTIK SLOVENIJE:Kopel je namenjena vsem, ki si želijo razvajanja v skladu z bogatim slovenskim izročilom. Začutili boste zdravilno moč soli, pridobljene po tradicionalnem postopku iz Sečoveljskih solin, ki ohranja bogastvo mineralov, koristnih vašemu zdravju in koži. Solna kopel vas bo sprostila in osvežila, kozarec vina vas bo ponesel v enega izmed vinorodnih delov Slovenije, sadni kruh pa vas bo ponovno okrepčal. Na voljo vam je tudi prostor, kjer bosta drug drugega lahko razvajala z medeno - solnim pilingom in vodno masažo.VENERINA KOPEL:Rimska boginja vaju bo popeljala v svet ljubezni in lepote. Sprostili se boste lahko ob prijetni vodni masaži z aromo vrtnice, romantičen ambient s prijetno glasbo in penino pa bo poskrbel za nepozabne občutke povezanosti. Doživite popolnost dneva v dvoje.AROMA MASAŽA:Je klasična masaža v kombinaciji z eteričnimi olji. Eterična olja znanstveno dokazano izboljšujejo naše psihično in zdravstveno stanje. Na voljo so vam olja za sprostitev, poživitev ali razstrupljanje telesa. Izberite svoje najljubše in se prepustite rokam vrhunskih maserjev.
Dovolite si ponovno se zaljubiti in se prepustite se nepozabnim trenutkom v dvoje.V wellnessu vam ponujajo tudi možnost najema prostora za nadaljnje razvajanje, uporabo finske, infrardeče ali turške savne, naročila šopka, masaže po izbiri in romantične večerje ali kosila.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.