Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Preživite nepozabno 3-dnevno SILVESTROVANJE v BRATISLAVI in DUNAJU z agencijo goHolidays (30.12.2017-1.1.2018)

Preživite nepozabno 3-dnevno SILVESTROVANJE v BRATISLAVI in DUNAJU z agencijo goHolidays (30.12.2017-1.1.2018)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite nepozabno 3-dnevno silvestrovanje v Bratislavi in na Dunaju!
 
Reki, ki ji je pred več kot stoletjem J. Strauss nadel nadimek »Lepa plava« pravimo tudi žila Evrope. Ob njej ležita čisto blizu ena drugi tudi dve čudoviti pa vendar tako različni prestolnici Dunaj in Bratislava. Njuna lega ju je zaznamovala v novejšem obdobju tako, da so jima nadeli skupno ime TwinCity – mesti dvojčka.
PROGRAM IZLETA30.12.2017
Z avtobusom se bomo na pot podali v jutranjih urah. Na Dunaj bomo prispeli v dopoldanskih urah. Po Tržaški ulici se bomo podali v mestno jedru. Videli bomo sloviti parlament, državno opero, muzejsko četrt in druge bogate palače. Peš se bomo sprehodili do veličastne katedrale sv. Štefana… Občudovali bomo tudi Hofburg – Gornji dvorec s špansko jahalno šolo in mnogimi spomeniki pomembnežem iz avstrijske zgodovine.
Čas boste imeli seveda tudi za kulinarični znamenitsoti Dunaja: sloviti dunajski zrezek in sacher torto. Popoldne se sledi cca. 45 minut avtobusne vožnje proti slovaški prestolnici, kamor bomo prispeli zgodaj zvečer. Namestitev v hotelu. Zvečer bo za najpogumnejše tudi možnost spoznavanja nočnega, nadvse bogatega utripa Bratislave.
 31.12.2017
Po zajtrku se bomo podali na ogled mestnega jedra. Spoznali bomo mestne posebneže Paparazzi-ja, Čumila, Adam in Evo ter mnoge druge. Videli bomo ostanke mestnega obzidja, pa palačo kamor je hodil v goste slavni Beethoven (seveda so imeli lepo hčerko), palačo, kjer je nastopal kot šestleten deček W. A. Mozart in elegantni ulici Michalska in Venturska, kjer se nahaja mnogo odličnih restavracij, pivnic in vinotek.
Okrog poldneva bomo povabili ljubitelje žlahtne kapljice na izlet v vinorodno regijo Malih Karpatov, kjer bomo spoznavali odlične slovaške vrste vina. Popoldne povratek v hotel in priprave na najdaljšo noč v letu. Za vas bomo pripravili zanimivo praznovanje novega leta.
 1.1.2018
Po zajtrku boste imeli možnost izleta do izliva reke Morave v Donavo, kjer na skalah ležijo ostanki nekoč nepremagljive graščine Devin. Slišali bomo legendo o deviškem stolpu in poskrebeli za nepozabno skupinsko fotografijo. Povzpeli se bomo tudi na vrh mostu SNP, kjer se nahaja en najelegantnejših lokalov s fantastično panoramo na prestolnico. Še poslovilni kozarček in krenili bomo na pot proti domu, kamor bomo prispeli okrog polnoči ali kakšno urico po njej.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.