Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Predbožični INNSBRUCK z možnostjo obiska MUZEJA SWAROVSKI | Decembrski 1-dnevni izlet z agencijo goHolidays (odhod iz Ljubljane ali Kranja)

Predbožični INNSBRUCK z možnostjo obiska MUZEJA SWAROVSKI | Decembrski 1-dnevni izlet z agencijo goHolidays (odhod iz Ljubljane ali Kranja)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Innsbruck, prestolnica zasnežene dežele Tirolske, je stisnjen v kotlino ob reki Inn in velja za eno najlepših alpskih mest. Sprehod skozi staro jedro je kot pot skozi zgodovino arhitekture, saj med mestnimi palačami naletimo na gotske, renesančne in baročne lepotice. V novejšo zgodovino pa se je mesto vpisalo kot dvakratni gostitelj zimskih olimpijskih iger.
Spotoma se lahko odpravite še do bližnjega mesteca Wattens, kjer je svoj prostor pod soncem našel muzej Swarovski. Čudoviti svet kristalov bo navdušil še tako zahtevne ljubitelje estetike, muzejev, nakita in doživetij. Vstopite v slavnega velikana in se čudite dvoranam čudes. Morda vas najbolj navduši Modra dvorana, morda dvorana poimenovana Raj ali pa dvorana 55 miljonov kristalov, ki jo je soustvarjal konceptualni umetnik in glasbenik Brian Eno, znan tudi po svoje sodelovanju s skupino U2 in pred kratkim preminulim Davidom Bowiejem. Ko se čudes nagledate, pa lahko seveda obiščete še eno največjih prodajaln Swarowski in kupite kaj za svoje drage! Pri vsakem nakupu čez 20 € prejmete darilce podjetja Swarowski. Več informacij o Svetu kristalov Swarovski.
PROGRAMZjutraj se bomo podali na pot v jutranjih urah Avstrijsko mejo bomo prečkali v karavanškem tunelu in nadaljevali pot po Koroški proti Tirolski in njeni prestolnici. Najprej si bomo ogledali mestne znamenitosti: Zlato strešico, cesarsko cerkev, mestni stolp. Prosti čas boste lahko izkoristili za lastne oglede, še nakupe, špehovo »sladico«... Mesto se ponaša z vsaj petimi adventnimi trgi, najbolj znan je verjetno tisti pri »Zlati štrešici«. Navdušili vas bodo tirolska arhitektura, kulinarika in svetovljanski utrip, ki ga v tem mestu v predbožičnem času nikoli ne zmanjka. Popoldne se lahko z nami odpravite do bližnjega mesteca Wattens, kjer je svoj prostor pod soncem našel muzej Swarowski. Pozno popoldne se vrnemo v Innsbruck in ko se prižgejo adventne lučke se počasi odpravimo proti domu.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.