Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Slastna DOMAČA POSTRV iz lastne ribogojnice Marolt - pečena v koruzni moki, s tržaško omako

Slastna DOMAČA POSTRV iz lastne ribogojnice Marolt - pečena v koruzni moki, s tržaško omako

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ste že jedli in okušali postrv? Ne spreglejte današnje ponudbe in si privoščite odlično pripravljeno, sveže pečeno postrv v Ribogojnici Marolt. Postregli vas bodo v domačem in prijetnem ambientu v njihovem gostinskem lokalu. Do tja vas bo pot vodila v neokrnjeno naravo, v znano turistično destinacijo, le streljaj iz Ljubljane. Če prihajate iz Ljubljane, se peljite mimo Zaloga, vse tja do Zg. Besnice. Možna je tudi smer iz Sostra.
Marsikdo še ne pozna teh koncev, zato boste presenečeni nad lepo naravo in okolico.
Pot do tja je zelo znana tudi za ljubitelje kolesarstva, izletnike in pohodnike do bližnjih destinacij ... Na Pečarja, Žagarjev vrh, Janče, Volavlje, Prežganje, Trebeljevo ... Vsak kolesar in pohodnik se obvezno ustavi pri Maroltih, ki že dolgo slovijo po gostoljubnosti in domačih postrvih iz svoje lastne ribogojnice.
Poleg domačih pečenih postrvi, vam nudijo še malice in nedeljska kosila, domače juhe, enolončnice, razne kalamare, zrezke, mesne in ribje plošče ... Med drugim so zelo znani po peki domačega kruha, po receptu njihove babice, raznih slaščic, piškotov in tort - po naročilu. Več vrst kruha in domači med, ter ostale njihove izdelke, lahko kupite tudi za domov.
Ob lepih sončnih dneh, vas bodo postregli na vrtu ali v zasneženih in deževnih dneh v notranjosti gostinskega lokala. Medtem ko boste vi uživali, se bodo vaši otroci lahko pozabavali na otroških igralih in pocrkljali domače živali.
Privoščite si nepozaben izlet in spotoma obiščite Ribogojnico Marolt ter se okrepčajte z odlično pečeno postrvjo.
VABLJENI!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.