Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

NOVO LETO V MESTU SLAVE, KULINARIKE IN ZABAVE! BUDIM(F)PEŠTA z agencijo goHolidays | Sijajen 3-dnevni organizirani novoletni izlet v Budimpešto (30.12.2017-1.1.2018)

NOVO LETO V MESTU SLAVE, KULINARIKE IN ZABAVE! BUDIM(F)PEŠTA z agencijo goHolidays | Sijajen 3-dnevni organizirani novoletni izlet v Budimpešto (30.12.2017-1.1.2018)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dočakajte novo leto v mestu slave, kulinarike in zabave - "BUDIMFEŠTA" vas pričakuje!
PROGRAMPrvi dan – Zjutraj odhod avtobusa iz Slovenije in nadaljevanje vožnje po vstopu na Madžarsko ob južni obali Blatnega jezera do Budimpešte. Madžarski prestolnici pravijo tudi lepotica ob Donavi, predvsem zaradi slikovite lege ter veličastne arhitekture, ki ji daje poseben pečat zlato obdobje mesta v drugi polovici 19. stoletja. Po prihodu se bomo najprej podali na peštansko stran mesta preko znamenitega Elizabetinega mostu. Vožja mimo nekdanjega stadiona NEP, danes stadion Ferenca Puskasa do Trg Herojev, ki je locrian v čudoviti okolici slikovitega mestnega parka. Sledi odhod proti strogemu mestnemu jedru in znameniti ulici Vaci, ki velja za srce mesta. Prosit čas za samostojne oglede, kosilo in obisk nepozabne pokrite tržnice.
Nato sledi avtobusni ogled ostalih mestnih znamenitosti – vožnja mimo Parlamernta do veličastne Štefanove katedrale, ki navduši vedno znova še tako zahtevnega obiskovalca. Nastanitev v hotelu pozno popoldne. Zvečer priporočamo, da odpravite z nami na Etno večer s plesom, glasbo in večerjo v čardi, kakor imenujemo tradicionalne madžarske restavracije. Besede kot so čardaš, cimbale in palinka po tem večeru več ne bodo neznanka za vas in bodo dobra priprava za najdaljšo noč v letu.
 Drugi dan – Po bogatem samopostrežnem zajtrku bo  sledil »skok« čez verižni most na grajski grič, kjer je Matjaževa cerkev, Ribiška trdnjava in grajska palača in od koder je čudovit razgled na Budimpešto. Nekaj prostega časa za kosilo, nato pa odhod proti Citadelli in čudovit panoramski… Zgodaj dopoldne vas vabimo, da si mesto ogledate še z druge perspektive. Vabimo vas, da seodpravite na panoramsko vožnjo z ladjco od Margaretinega otoka, pod vsemi pomembnimi mostovi, mimo pročelja parlamenta in pod znamenito Citadello ...
Priprave na najdaljšo noč v letu in zabava na polnih ulicah mestnega jedra ali po številnih klubih in pivnicah. Spanje, če bo čas ...
 Tretji dan – Dopoldne vas vabimo, da se z nami odpravite na fakultativni izlet v čudovito baročno mestece Szentendre (doplačilo) na okljuku reke Donave cca. 20 km iz prestolnice. Mestece spada med najlepša in najbolj romantične kraje na Madžarskem. Na novega leta dan ga tradicionalno obiščejo številni obiskovalci, zaradi dobrega vzdušja in številnih stojnic. Mesto je znano tudi po svoji močni srbski manjšini in številnih pravoslavnih in drugih cerkvah.
Popoldne vrnitev v mesto, čas za zadnjo kavo in odhod proti domu, kamor prispemo v večernih urah.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.