Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Preživite dva dni v PRAZNIČNEM BEOGRADU z agencijo goHolidays | 16. in 17. DECEMBER 2017 - Odhod iz Ljubljane ali Novega mesta

Preživite dva dni v PRAZNIČNEM BEOGRADU z agencijo goHolidays | 16. in 17. DECEMBER 2017 - Odhod iz Ljubljane ali Novega mesta

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Beograd vas vabi, da začutite njegov utrip in ga doživite v najlepšem prazničnem času – na najboljšem izletu z agencijo goHolidays!
Sprehodite se po znameniti Knez Mihajlovi ulici, uživajte v pogledu z beograjske trdnjave in se do sitega se najejte v kateri izmed številnih beograjskih restavracij.
PROGRAM
1. dan: »ZA BEOGRAD, FIRMOM...«
Odhod avtobusa z obračališča mestnega prometa na Dolgem mostu v Ljubljani ob 23.00. Nočna vožnja mimo Novega mesta proti Zagrebu ter nadaljevanje po cesti, ki se je nekoč imenovala Cesta bratstva in enotnosti do Beograda. Prihod prestolnico nekdanje skupne države v dopoldanskih urah. Čas za kavo, pivo ali nakupe. Nastanitev v hotelu.
V popoldanskem času Vas vabimo, da se odpravite z lokalnim vodnikom na deloma peš in deloma avtobusni ogled mesta (doplačilo). Med avtobusnim ogledom si bomo ogledali Novi Beograd s Sava centrom, Dedinje, kjer stoji Hiša cvetja s posmrtnimi ostanki Josipa Broza Tita in pred nekaj meseci pokopane Jovanke (notranji ogled), slavni stadion Crvene Zvezde Marakano, zgradbo TV PINK, hram Svetega Save, nekdanjo zvezno skupščino, Kalemegdan z beograjsko trdnjavo, od koder je čudovit razgled na sotočje Save in Donave. Še sprehod po Knez–Mihajlovi ulici mimo Saborne cerkve in konaka kneginje Ljubice do trga Republike.
Za Beograd pravijo, da je mesto, ki nikoli ne spi – o tem se lahko prepričate sami v nočnem raziskovanju mesta!
 2. dan: »ZNAM ZA JEDAN GRAD... ZOVE SE BEOGRAD«
Po zajtrku proti doplačilu vožnja na Avalo in ogled Meštrovićevega spomenika neznanemu junaku iz prve svetovne vojne. Spomenik je narejen v obliki mavzoleja z osmimi kariatidami, ki uprizarjajo ženske v nošah vseh nekdanjih jugoslovanskih narodov. Možno se bo tudi povzpeti na obnovljen telekomunikacijski stolp (204,5 m). Vrnitev v mesto ter prosti čas za kakšno kavico, nakupe ali kosilo na Terazijah v centru mesta.
Popoldne vrnitev proti domovini. Vožnja po avtocesti skozi Slavonijo, mimo Zagreba proti Sloveniji. Prihod v Ljubljano v poznih večernih urah.
Dvodnevni izlet poteka 16. in 17. decembra 2017, v organizaciji agencije goHolidays.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.