Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Ogled PADOVE in VERONE v čarobnem predbožičnem času | Nepozaben 1-dnevni izlet z agencijo MM Turist

Ogled PADOVE in VERONE v čarobnem predbožičnem času | Nepozaben 1-dnevni izlet z agencijo MM Turist

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


V čudovitem predbožičnem času si oglejte dve izjemno zanimivi italijanski mesti, ki se nahajata v Benečiji - Padovo in Verono.
VERONA je ena izmed glavnih turističnih destinacij severne Italije. Obiskovalce tja privlačijo predvsem njena umetniško-kulturna dediščina, letni sejmi in starodaven rimski amfiteater (Arena). Po slikovitosti pa ne zaostaja niti PADOVA - mesto mnogih znamenitosti, z gosto mrežo uličic, ki se odpirajo na velik skupni trg, ter številni mostovi, ki prečkajo reko Bacchiglione.
Program potovanja:Odhod avtobusa iz Slovenije v jutranjih urah. Vožnja mimo Benetk do Padove. Najprej si bomo ogledali baziliko sv. Antona Padovanskega in kip Gatamelato. Nekaj prostega časa za samostojne oglede ali nakupe na ovalnem trgu Prato Delle Valle. Sledila bo vožnja do Verone. Dan boste preživeli na ulicah mesta, kjer se je odvijala najbolj znana ljubezenska zgodba med Romeom in Julijo. Ogledali si boste glavne mestne znamenitosti: Areno – enega največjih ohranjenih rimskih amfiteatrov, Levja vrta, srednjeveški trg, grad in grobnice družine Scaligeri, ...  Sprehodili se boste do Julijine hiše z znamenitim balkonom, kjer se je odvijala najbolj znana ljubezenska zgodba pisatelja Shakespeara, Romeo in Julija. Po ogledu boste imeli čas za ogled božično-novoletnega sejma, kosilo in nakupovanje daril. V pozno popoldanskem času se boste odpravili proti Sloveniji, kamor boste prispeli v večernih urah.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.