Hotel Histrion 4* Portorož: Wellness oddih s polpenzionom v idiličnem naselju St. Bernardin in neomejenim kopanjem le 99 € 

redna cena
130,00
popust
-24%
cena s popustom
99,00
rezerviraj za
15,00
Ponudba je že
POTEKLA


Hotelsko naselje St. Bernardin zagotavlja idealen SPA obali z dvema centroma dobrega počutja, Paradise Spa v Grand Hotelu Bernardin in Wellness Histrion v Hotelu Histrion. Odlična ponudba za 3-dnevni jesenski oddih s polpenzionom v...


Preživite najboljši jesenski oddih na slovenski obali v idiličnem naselju St. Bernardin ob sprehajalni poti med Piranom in Portorožem v hotelu Histrion 4*. Sodoben, družinam prijazen hotel Histrion se nahaja na slikoviti lokaciji v Portorožu. Obdan je z morjem in majhno marino ter ponuja wellness, vodni park, zasebno plažo, zunanje bazene in več restavracij ter kavarn. Hotelsko naselje St. Bernardin zagotavlja idealen SPA obali z dvema centroma dobrega počutja, Paradise Spa v Grand Hotelu Bernardin in Wellness Histrion v Hotelu Histrion.V Hotelu Histrion se lahko dodatno sprostite in prepustite užitkom v Wellnessu Histrion, restavraciji in Caféju San Bernardino. V Hotelu Histrion je največji igralni salon na slovenski obali, in to s čudovitim pogledom na morje - Casino Bernardin. Odprt je 24 ur na dan. V njem je kar 200 igralnih avtomatih, od tega so 3 elektronske rulete in 24 igralnih mest.
Prisluhnite sebi in se umaknite iz vsakdanjega vrveža ter se prepustite prav posebnemu razvajanju in popolnemu oddihu tik ob morju. Wellness Histrion je center za celovito nego zdravja, lepote in dobrega počutja. V Wellnessu Histrion sta še posebej privlačni turška in finska savna z barvitimi dekoracijami in zunanjim ohlajevalnim bazenom. Za sprostitev in oddih na morskem zraku je na voljo udobna sončna terasa. 

Partnerska ponudba - mestoidej.com|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Cankarjeva 2, Bled / Gorenjska
OMEJENA KOLIČINA
Obala 45, Portorož / Obala in Kras
OMEJENA KOLIČINA
Pohorska ulica 59, Maribor / Štajerska
OMEJENA KOLIČINA
Strunjan 17, Portorož / Obala in Kras
OMEJENA KOLIČINA
Trobni Dol 33, Šentrupert / Savinjska


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "Hotel Histrion 4* Portorož: Wellness oddih s polpenzionom v idiličnem naselju St. Bernardin in neomejenim kopanjem le 99 € "
Lokacija

SlovenijaVremenska napoved

danes

4 / 12
Slovenija

jutri

9 / 12
Slovenija

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust