Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Turistična kmetija Pirc: Oddih na prijetnem posestvu nad Laškim z VIP razvajanjem že od 75 € za 2 osebi

Turistična kmetija Pirc: Oddih na prijetnem posestvu nad Laškim z VIP razvajanjem že od 75 € za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Prijetna družinsko vodena  kmetija Pirc, ki je že desetletja povezano z naravo, sedaj ponuja namestitev v leseni brunarici z elegantnimi lesenimi apartmaji ter zasebnim SPA-jem. Ekskluzivna Mestoidej ponudba vključuje 2 ali 3-dnevni...


Pražnikarjeva kmetija, po domače Pirčeva, je dober kilometer oddaljena od Laškega. Leži na pobočju, od koder imamo prelep razgled na okoliške hribe in strugo reke Savinje. Obiskovalci Turistične kmetije Pirc boste lahko svoje počitnice preživeli v apartmajih v lično urejeni leseni hiši. V kmečkem okolju boste bivali zdravo in prijetno.
Družina Pirc se s kmetijstvom ukvarja že več stoletij. Pirčeva kmetija je že od nekdaj slovela po tem, da je z odprtimi rokami sprejela vsakega dobrega človeka. Leta 2009 so svojo dejavnost razširili na turizem in zgradili novo leseno apartmajsko hišo. Sprejeli vas bodo gospodinja Katarina z možem Sašom, otroki Metko, Primožem in Rokom, staro mamo Nado in njihov zlati prinašalec Medo.
Apartmaje priporočajo vsem, ki želite pobegniti od vsakdanjih skrbi, se naužiti miru in lepot neokrnjene narave ter si nabrati novih moči, okrepiti telo in sprostiti duha. Ker se kmetija nahaja v osrednjem delu Štajerske, je idealna za raziskovanje cele Slovenije.
Med oddihom pri nas se boste lahko predajali počitku, se sprehodili po travniških poteh ali zavili v bližnji gozd. Na domačiji živi kar nekaj domačih živali: krave s teleti, prašiči, koze, ovce, kokoši in zajčki ter pes Medo in več muc. Po mili volji jih boste lahko božali, pomagali hraniti, čistiti … ali sodelovali pri kakšnem drugem opravilu, da občutite pravo kmečko življenje.
Dobite lahko sveže kravje mleko, jajca, domačo marmelado in sok, jabolčnik ter jabolčni kis in suhomesnate izdelke. Po dogovoru pa še potico, svež sir in skuto… Z veseljem sprejmejo tudi skupine otrok ali odraslih in jim predstavijo življenje na njihovi kmetiji. Pri hiši je urejen prostor za piknike z otroškim igriščem, vrtno uto in možnostjo izvajanja raznih športnih aktivnosti (košarka, namizni tenis, lokostrelstvo …).  Zjutraj vas bo prebudilo ptičje žvrgolenje in prvi sončni žarki, zvečer pa boste lahko uživali ob lepih sončnih zahodih.
Aktivnosti v okolici Turistične kmetije Pirc
Turistična kmetija Pirc je odlično izhodišče za aktivno raziskovanje ožje in širše okolice.
Mesto Laško vas bo navdušilo z bogatimi kulturno - zgodovinskimi znamenitostmi in neokrnjeno naravo, ki daje veliko možnosti za sprehode, kolesarjenje in razvajanje ob termalnih vrelcih. Za lažjo izbiro poti so vam na voljo tiskani vodniki vandranja in kolesarjenja po Laškem in okolici.
Prav posebno doživetje je ogled Galerije Maleš v 12 km oddaljeni Zgornji Rečici, kjer so razstavljena dela Katarininega dedka, akademskega slikarja in grafika ter Prešernovega nagrajenca Mihe Maleša.
Slast ribištva lahko doživite ob reki Savinji, potoku Gračnica ali ribniku na Marofu. Po dogovoru organizirajo muharjenje ali rafting po reki Savinji.
Preko celega leta se v Laškem zvrsti veliko zanimivih in kvalitetnih prireditev. Ena največjih in najodmevnejših je vsekakor Pivo in Cvetje, ki v juliju oživi mesto z glasbenimi, etnografskimi, zabavnimi in kulinaričnimi doživetji.
V leseni brunarici so gostom na voljo trije apartmaji: 
Zeleni apartma - 8 osebZeleni apartma, ki meri 88 m2, ima dve spalnici. V eni je zakonska postelja, v drugi pa sta dve ločeni postelji z dodatnima ležiščema. Kuhinja je odprta v dnevno sobo, kjer stoji udobna sedežna garnitura s še dvema dodatnima ležiščema.Pozimi se lahko ogrejete ob prijetni toploti kamina. V kopalnici so tuš, bide in WC. Apartma ima izhod na teraso in zelenico z otroškimi igrali ter vrtno uto.
Modri apartma - 4 osebeModri apartma meri 49 m2. V spalnici stoji zakonska postelja. Kavč v dnevni sobi se raztegne v dve dodatni ležišči. Prostorna kuhinja ima vso opremo, ki jo potrebujete za pripravo obrokov - tudi mikrovalovno pečico in pomivalni stroj. V kopalnici so tuš, bide in WC.Na podstrešju je dovolj prostora za igro otrok ali za dodatno ležišče. Apartma ima izhod na velik balkon.
Rdeči apartma - 4 osebeRdeči apartma meri 49 m2. V spalnici stoji zakonska postelja. Kavč v dnevni sobi se raztegne v dve dodatni ležišči. Prostorna kuhinja ima vso opremo, ki jo potrebujete za pripravo obrokov - tudi mikrovalovno pečico in pomivalni stroj. V kopalnici so tuš, bide in WC.Na podstrešju je dovolj prostora za igro otrok ali za dodatno ležišče. Apartma ima izhod na velik balkon.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.