2 DNEVNI VIP WELLNESS ODDIH V DVOJE, LUKSUZNA SONČNA HIŠA BANOVCI, 1X NOČITEV/DOMAČ ENERGIJSKI ZAJTRK, KOLESARJENJE, SAVNE, JACCUZI: Kuponi se lahko združujejo v večdnevni oddih in veljajo med tednom! AKCIJA 99€namesto 270€!

redna cena
270,00
popust
-57%
cena s popustom
115,99
rezerviraj za
16,99
ODPRI

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna


  • PONUDBA VKLJUČUJE: 1x nočitev v sobi po izbiri za dve osebi, 1x zdrav,domač energijski zajtrk, sveže sadje NON STOP
  • neomejena uporaba wellnessa + neomejena uporaba masažnega bazena s kozarcem penine + izposoja koles
  • PONUDBA VELJA OD NEDELJE DO ČETRTKA
  • Kuponi so unovčljivi do 1.2.2018
  • Sprostitveni čaj in sveže sadje
  • Brezplačna uporaba kopalnega plašča, brisač in copat, sušilnik las
  • KUPONI SE LAHKO ZDRUŽUJEJO V VEČ DNEVNI ODDIH!
  • Obvezna je predhodna rezervacija pri ponudniku na tel: 02 588 82 38 ali 040 272 921 ali e-mail: booking@soncna-hisa.si
  • Turistična taksa: 1,27€/oseba/noč! 0,50€ otroška turistična taksa na dan od 7.-18.leta (otrok do 7. leta je upravičen od TT)

Dvodnevno doživetje za dve osebi vključuje nočitev v lepo in dovršeno opremljenih sobah, bogat zajtrk "za bogove", neomejeno uporabo Wellnessa, savnanje v BIO zeliščni in finski savni, namakanje v masažnem bazenu s kozarcem penine in še veliko majhnih slastnih presenečenj. Gostom wellnessa je na razpolago garderoba v samem wellnessu, kjer se lahko preoblečejo in pustijo svoje osebne stvari. S seboj ne potrebujete ničesar, vse kar potrebujete, dobite pri nas.

Sončna hiša skriva  pet prostornih in okusno opremljenih luksuznih sob, v prelepi, na novo zgrajeni vili, v osrčju pristnega naravnega bogastva Prlekije, kjer lahko gostijo največ 13 gostov hkrati in vam tako ponudijo še kako potrebno diskretnost in udobje. Ob prihodu v Sončno hišo se vam ne bo potrebno postaviti v vrsto in čakati na ključe vaše izbrane sobe. Takoj, ko boste vedoželjno odprli vhodna vrata, vas bo pričakalo osebje, vas prijazno pozdravilo in povabilo v hišo. Po dolgi vožnji se vam bo vsekakor prilegla dišeča skodelica kave, topel aromatični čaj, kozarec lokalnega vina ali okusni domači sok.

Partnerska ponudba - izkoristi.me|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

PRIPOROČAMO!
Banovci 23, Veržej / Prekmurje
OMEJENA KOLIČINA
Delavska ulica 32, Moravske Toplice / Prekmurje
ŠE NEKAJ DNI
Delavska ulica 12, Moravske Toplice / Prekmurje


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "2 DNEVNI VIP WELLNESS ODDIH V DVOJE, LUKSUZNA SONČNA HIŠA BANOVCI, 1X NOČITEV/DOMAČ ENERGIJSKI ZAJTRK, KOLESARJENJE, SAVNE, JACCUZI: Kuponi se lahko združujejo v večdnevni oddih in veljajo med tednom! AKCIJA 99€namesto 270€!"
Lokacija
Veržej, Slovenija

Banovci 3c,
9241 Veržej, Slovenija
Slovenija
Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust