Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL BJELAŠNICA, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 167 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

HOTEL BJELAŠNICA, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 167 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Odkrijte Hotel Bjelašnico, kjer vam prinašajo novo vrstoluksuza v katerem lahko uživate. Mislijo na vsak aspekt vaše izkušnje, od občutkov,ki ste jih dobili, ko ste vstopili v Hotel, na posteljo v kateri ste prebudite,do mesta, ki ga raziskujete in večerje v kateri uživate.


Dinamični prostori, vibrantni dizajn in usluge Wellness &Spa Centra so oblikovani tako da bi zadostovali vašemu planinskemu oddihu izsanj. Oni so tu da poskrbijo za ugodje trenutkov in lepe spomine. 


Hotel Bjelašnica se nahaja 900 m od žičnice Bjelašnica v dolini Babin Do, 20 km od Sarajeva in 23 km od Jahorine. Ponuja žar, teraso in teraso za sončenje, obroke pa si lahko privoščite v restavraciji.Vse sobe so opremljene s televizijo z ravnim zaslonom. Nekatere enote imajo predel s sedežno garnituro za več udobja. Za dodatno udobje sta prav tako na voljo brezplačen toaletni pribor in sušilec za lase.


Hotel Bjelašnica ponuja brezplačen brezžični internet.V hotelu nudijo možnost najema smučarske opreme in koles, okolica pa je priljubljena za smučanje.V hotelu lahko tudi igrate namizni tenis in biljard, okolica pa je priljubljena za vožnjo s kanujem in pohodništvo. Kraj Ilidža je oddaljen 13 km od hotela, kraj Breza pa je 14 km stran. Najbližje letališče je letališče Sarajevo, do katerega je 21 km. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.