Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL MARMONT HERITAGE - NOVO LETO, Split, Hrvaška - 249 EUR - 2x nočitev v Deluxe sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

HOTEL MARMONT HERITAGE - NOVO LETO, Split, Hrvaška - 249 EUR - 2x nočitev v Deluxe sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


HOTEL V CENTRU SPLITA! Split, eno izmed najlepših mest na svetu, je v svojem starem jedru, ki je pod zaščito Unesca, odkril tako imenovani biser razkošja, hotel Marmont Heritage. Resnični duh Sredozemlja, združitev tradicionalnega, sodobnega in razkošnega je prava izbira za tiste, ki želijo imeti Split na dlani, začutiti splitsko kulturo in način življenja, ne da bi se odrekli razkošju in vrhunskemu dizajnu.


V hotelu Marmont Heritage so gostom na razpolago sodobne in minimalistično urejene sobe, vsaka s pogledom na pristne mestne lokacije znotraj Dioklecijanove palače, medtem ko se v notranjosti prepletata popolnoma urejena oprema in posteljnina iz izbranih naravnih materialov. Hotel ima 21 dvoposteljnih sob z zakonsko posteljo in kopalnico, vsaka izmed njih se razteza na 24 m2 površine, celoten prostor pa se ogreva/hladi s klimatsko napravo z možnostjo reguliranja temperature v skladu z osebnimi željami. Najsodobnejša tehnološka oprema je sestavni del vsake sobe. V vsaki sobi se tako nahaja SAT LCD TV, brezplačna in hitra internetna povezava kot tudi telefonska linija z neposredno linijo.


Sprostite se v prijetnem ambientu hotelskega Lounge bara v prvem nadstropju ter uživajte ob zvokih glasbe, visokokakovostnih vinih in osvežujočih koktajlih ter prijetnem klepetanju z dragimi prijatelji ali družino. Če se boste odločili dan začeti z informacijami o dnevnih dogodkih , lahko izberete ponujene dnevne časopise ali brezplačno brskate po internetu in si tako poiščete za vas zanimive informacije iz celega sveta.


Jutranji ali večerni odhod na teraso je posebno doživetje, ki ga ne smete zamuditi, saj vas bo zagotovo navdušil in očaral pogled na zvonik katedrale sv. Dujma, zaščitnika mesta Split ter strehe starega mestnega jedra. Ob najljubši pijači boste uživali tudi v vrvežu mestnih ulic, kjer se  odvija vsakodnevni in vedno znova nepozaben ritual prebivalcev tega mesta.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.