Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

PRAZNIČNA BRATISLAVA | Nepozaben 1-dnevni izlet z agencijo goHolidays - odhodi iz Ljubljane, Celja ali Maribora

PRAZNIČNA BRATISLAVA | Nepozaben 1-dnevni izlet z agencijo goHolidays - odhodi iz Ljubljane, Celja ali Maribora

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Bratislava je v prazničnem predbožičnem času kot pravljično mesto, s tisočerimi lučkami in polno čarobnega vzdušja. Takrat resnično ni hiše ali drevesa, ki ne bi bilo okrašeno, na stojnicah ponujajo vse, kar vam poželi srce, povsod naokoli pa omamno diši po kuhanem vinu in punču ...
Odpravite se na čudovit 1-dnevni izlet v Bratislavo z agencijo goHolidays!
PROGRAMOdhod v jutranjih urah iz Slovenije. Nadaljevanje vožnje čez Avstrijo mimo Gradca in Dunaja proti slovaški metropoli. V Bratislavo bomo prispeli v poznih dopoldanskih urah.
Na avtobusnem ogledu mesta se bomo zapeljali čez slavni Novi most pod znamenitim stolpom Ufo, mimo ostankov židovske četrti, videli predsedniško palačo, se povzpeli na lepo obnovljen grajski grič… Sledil bo sprehod po ulicah mestnega jedra, ki ga imenujejo tudi Korzo. Ogledali si bomo ostanke mestnega obzidja, mestna vrata, Mozartovo in Lisztovo hišo ter palačo družine Keglevic, kamor je med drugim rad zahajal Beethoven. V popoldanskih urah bomo imeli nekaj prostega časa, ki ga bomo lahko izkoristili za nakupe na stojnicah.
V poznem popoldanskem času se bomo odpravili proti Sloveniji, kamor je predviden prihod okrog polnoči ali kakšno uro po njej.
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.