Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Idiličen 1-dnevni izlet v ADVENTNO BRNO z goHolidays | 16. in 23. december 2017 - Odhodi iz LJ, CE in MB

Idiličen 1-dnevni izlet v ADVENTNO BRNO z goHolidays | 16. in 23. december 2017 - Odhodi iz LJ, CE in MB

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Agencija goHolidays vas vabi na obisk Brna, drugega največjega češkega mesta in zgodovinske prestolnice Moravske! Spoznajte brnskega zmaja, odkrijte, zakaj poldne v tem mestu odzvoni že ob 11 uri, in preživite zanimivo popoldne na srednjeveških ulicah, kjer prirejajo adventni sejem. Naj vas navdušijo nizke cene hrane in odličnega češkega pivca.
PROGRAMOdhod v jutranjih urah iz Slovenije. Vožnja po Avstriji mimo Dunaja, od koder je še urica do moravske prestolnice. Mimo dveh glavnih gledališč se bomo podali do veličastne Jakobove cerkve s slavno fantkovo ritko in nadaljevali do trga Svobode, kjer se bomo čudili predvsem palači treh velikanov. Nadaljevali do starega rotovža in Zelnega trga s prelepo baročno fontano. Ogled bomo končali pri kapucinskem samostanu s strašljivo grobnico, ki jo pogumni lahko raziščejo (doplačilo).
Popoldne boste preživeli na stojnicah s pisano ponudbo in morda obiskali tudi katero izmed slavnih mestnih pivnic (Čierna hora, Švejk...). Lahko se podate z nami do predmestja, kjer stoji osrednja mestna pivovarna Starobrno, ki si jo lahko ogledamo in preizkusimo njihov izdelek (doplačilo).
Pozno popoldne še počakamo, da se prižgejo lučke, nato se počasi odpravimo proti domu.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.