Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Garantirano NAJBOLJŠA CENA in EKSPRES DOSTAVA v 24 urah! Za VARČNO OGREVANJE z zdravo toploto! 61% POPUST za IR GRELNI PANEL nemške znamke SECONDSONNE, z močjo 800 W, v BELI barvi (okvir beli aluminij), z nemškim certifikatom...

Garantirano NAJBOLJŠA CENA in EKSPRES DOSTAVA v 24 urah! Za VARČNO OGREVANJE z zdravo toploto! 61% POPUST za IR GRELNI PANEL nemške znamke SECONDSONNE, z močjo 800 W, v BELI barvi (okvir beli aluminij), z nemškim certifikatom...

62%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ogrevajte se z zdravo toploto! Z IR paneli Secondsonne do več prihrankov in boljše kakovosti življenja.
Po garantirano najboljši ceni in z ekpresno dostavo v 24 urah (po aktivaciji kupona)!​
SECONDSONNE ima 15 let garancije, kar je najdaljša garancija na tovrstni grelni sistem v Evropi. IR paneli Secondsonne so CE certificirani ter imajo pridobljene nemške certifikate najvišjega standarda (TUV GS) in raziskovalnega laboratorija v Seibersdorfu.
PREDNOSTI IR panelov Secondsonne:Cenovno zelo ugodna rešitev za zdravo in varčno ogrevanje celotnega objekta.Hitra in preprosta namestitev, saj ni potrebe po izdelavi cevnih inštalacij ter prebojev sten.Pozitivno vplivajo na vaše zdravje.So primerni za vse vse, ki želijo veliko prihraniti, maksimalno izkoristiti ogrevalni sistem, se znebiti vlage in plesni, ki trpijo zaradi bolezni dihal, ki želijo stanovanju dodati modni pridih ter so v koraku s časom in tehnologijo.Možnost dekoracije – barvanja ali potiska površine panela.Odlična rešitev za najemniška stanovanja, pri sami inštalaciji ni treba posegati v samo stanovanje, zato v večini primerov ne potrebujete nikakršnih dovoljenj lastnikov stanovanja. V primeru selitve pa lahko IR ogrevalni sistem enostavno odnesete s seboj.Delujejo neslišno, tako da niso moteči za okolico.Ne povzročajo suhega zraka, saj iz sten potegnejo vlago, ki vlaži zrak.Ne povzročajo dvigovanja prahu in bakterij.Integrirani nosilci na zadnji strani panela omogočajo horizontalno ali vertikalno montažo na stropu ali steni in tako dodatno privarčujete.
TEHNIČNE LASTNOSTI:Dimenzije : 1205 x 605 x 23 mmMoč in delovanje: 800 W 230 V / 50 HzTemperatura grelne površine: 80-95 °CUčinkovitost pretvorbe električne energije: 98%Garancija: 15 let z več kot 40 letno življenjsko doboSprednji material površine: bela PET folijaOkvir: beli aluminijOgreva povprečno izoliran prostor v velikosti do 16 m²Teža: 9,3 kg5-točkovna zaščita proti pregrevanjuStikalo za vklop/izklopDolžina kabla: 2 mCertifikati: CE, ROHS, TUV GS
POGOSTA VPRAŠANJA
1. Kako izračunam predvideno porabo?
Infrardeča toplota se akumulira v predmetih in ni velikih izgub toplote, če odpirate vrata in okna. Infra paneli grejejo predmete (tudi vas), zato boste pri 20 °C občutili, kot da je v prostoru 23 °C. 3 °C nižja temperatura vam lahko prihrani celo do 30 % denarja pri stroških ogrevanja. Zato je lahko IR panel vklopljen v povprečju od 4-6 ur na dan. Za 60 m² stanovanje potrebujete za ogrevanje z IR paneli cca. 4 kW.
IZRAČUN PORABE: 4KW x 0,12€/kwh x 5 ur/dan x 180 dni = 432€ na leto. V kolikor želite prihraniti dodatnih nekaj deset evrov na leto lahko tudi izberete cenejšega elektro-distributerja. Sprememba je zelo preprosta.
2. Ali je možna tudi montaža na strop?
Poleg IR panela Secondsonne so priloženi vijaki in vse potrebno za montažo na steno, z istimi je možna tudi montaža na strop.
3. Kateri termostat lahko uporabim za IR panele Secondsonne?
Vsi termostati, ki so v prodaji, časovni ali temperaturni, so kompatibilni z IR paneli Secondsonne, tako da lahko brez skrbi kombinirate različne termostate vseh evropskih proizvajalcev, saj so Secondsonne paneli narejeni po evropskih standardih.
4. Ali je pod mizo hladno?
Ljudje, ki še niso poskusili infra ogrevanja, pogosto govorijo o tem. V resnici pa to, da je pod mizo hladno, nikakor ne drži. Infrardeča toplota se odbija od vseh predmetov in se posredno ogreje cel prostor (tudi pod mizo). Pri konvekcijskem načinu pa se topel zrak dviga prosti stropu in pri tleh ostane hladno. Pri IR ogrevanju je toplota enakomerno razporejena po celotnem prostoru.
5. Kako lahko zagotovite kakovost in hitro popravilo v primeru uveljavljanja garancije?
Ni vedno nujno, da večja podjetja bolje zagotavljajo kakovost. Naj vas ne zavede zunanji videz podjetja, važno je, kakšna je vsebina. Predvsem pa še vedno velja pregovor “manj je več”.
V podjetju kakovost zagotavljamo z naslednjimi merili.funkcionalnostzanesljivostfleksibilnostodzivni časprijaznost do okoljačas dobavecenastrokovno svetovanjepopravilo oz zamenjava ir panela v roku max. 7 delovni dni od prejema izdelka
O proizvajalcu Ir panelov SECONDSONNE
Proizvajalec IR panelov SECONDSONNE, je prisoten na trgu že več kot 15 let, navzoči po so kar v 45 državah po svetu, vse to dokazuje, da so paneli vrhunske kakovosti. Garancija na panele je 15 let, življenjska doba več kot 40 let. Prav tako pa njihovo varnost in zanesljivost potrjujejo pridobljeni evropski certifikati.
Infrardeče ogrevanje kot alternativa odpira nove poti ogrevanju. V primerjavi s konvekcijo je to veliko boljši način ogrevanja v vseh pogledih. Infrardeče ogrevanje deluje na podlagi nižjih temperatur na površini grelnega telesa. Pri varčevanju z energijo se ponuja varčna alternativa: ne samo, da je bolj varčna z energijo, prav tako zagotavlja več udobja in preprečuje rast plesni. Toplotno valovanje ne segreva zraka ampak trdne predmete in tekočine, zato zrak ostane prijetnejši in bolj svež. Posredno se zaradi toplejše površine ogreje tudi zrak, vendar brez dvigovanja prahu in izsuševanja zraka. Posledično prostora ni potrebno toliko prezračevati, kar pomeni še dodaten prihranek z energijo. S pomočjo toplotnega valovanja se izenačijo temperature vseh predmetov v prostoru. Zaradi tega se človek počuti dobro in sproščeno. – Prof. dr. ing. Claus Meier (priznan strokovnjak na področju gradbene fizike).>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.