Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

60 vrečic MAGNEZIJA 400 DIREKT Sanct Bernhard v prahu za ZMANJŠEVANJE UTRUJENOSTI in IZČRPANOSTI + za boljše delovanje MIŠIC, ohranitev normalne strukture KOSTI in ZOB + za normalno delovanje PSIHOLOŠKIH FUNKCIJ in še mnogo dodatnih...

60 vrečic MAGNEZIJA 400 DIREKT Sanct Bernhard v prahu za ZMANJŠEVANJE UTRUJENOSTI in IZČRPANOSTI + za boljše delovanje MIŠIC, ohranitev normalne strukture KOSTI in ZOB + za normalno delovanje PSIHOLOŠKIH FUNKCIJ in še mnogo dodatnih...

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Poskrbite za svoje zdravje in boljše počutje tako, da telesu zagotovite ves magnezij, ki ga potrebuje za normalno delovanje – z Magnezijem 400 Direkt Sanct Bernhard!
Magnezij je pomemben mineral, ki ga najdemo v človeškem telesu predvsem v kosteh, mišičnih celicah in krvi. Približno 50 odstotkov celotnega magnezija se nahaja v človekovih kosteh, ostalo polovico pa najdemo v celicah tkiva in organov. Zelo majhen odstotek magnezija najdemo v krvi, vendar naše telo skrbi, da je ta odstotek vedno uravnan.
Dokazani so številni pozitivni učinki magnezija na telo in sicer:pripomore k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti,pripomore k uravnavanju elektrolitskega ravnotežja,pripomore k normalnemu izkoristku energije v presnovi,pripomore k normalnemu delovanju živčnega sistema,pripomore k normalnemu delovanju mišic,pripomore k normalni sintezi beljakovin,pripomore k normalnemu delovanju psiholoških funkcij,pripomore k ohranitvi normalne strukture kosti,pripomore k ohranitvi normalne strukture zob,sodeluje pri procesu delitve celic.
Sestavine: sladilo sorbitol, trimagnezijev citrat (5% magnezija), magnezijev oksid (14% magnezija), citronska kislina, polnilo: natrijev hidrogenkarbonat, naravne arome, sredstvo proti strjevanju: silicijev dioksid.
Rok uporabe: 01/2019
Priporočeni dnevni odmerek: 1x dnevno raztopiti vsebino vrečke neposredno na ali pod jezikom. Prašek se raztopi v nekaj sekundah in se ga lahko pogoltne brez tekočine. Lahko ima odvajalni učinek pri prekomernem uživanju. Priporočenega dnevnega vnosa se ne sme prekoračiti!
Že 1 vrečica na dan zadosti dnevnemu priporočenemu odmerku odraslega človeka. Zaužiti ga je možno brez tekočine saj se raztopi neposredno v ustih, poleg tega pa ima tudi prijeten okus maline. S 400 mg magnezija (kar je visoka koncentracija), tako da ena vrečica na dan zadostuje potrebam odraslega človeka po magneziju!>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.