Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

SILVESTROVANJE V PARIZU, Pariz, Francija - 228 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 2x nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom v 2*lux/3* hotelu za 1 osebo

SILVESTROVANJE V PARIZU, Pariz, Francija - 228 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 2x nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom v 2*lux/3* hotelu za 1 osebo

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pariz, svetovna metropola, označujejo kot mesto ljubezni, mestosvetlobe, mesto kulture, mesto visoke mode, mesto tisočerih luči, mesto odličnekulinarike, mesto Mona Lise... Obiščite in doživite obrežje reke Sene, Eifflov stop in francoskišarm ... Bienvenue!


1.DAN: SLOVENIJA – FRANCIJA: Odhod avtobusa v poznihpopoldanski urah iz navedenih vstopnih mest. Nočna vožnja v Franciji, proti Parizu. 


2. DAN: PARIZ: Po nočni vožnji bomov praznični Pariz prispeli v dopoldanskih urah. Vožnja do  hotela, kjer bomo oddali prtljago, nato pabomo peš in z metrojem odšli na ogled  pariških znamenitosti. Videli bomo PalačoChaillot, Ecole Militaire, Hotel des Invalides, po želji se bomo povzpeli naEifflov stolp (doplačilo) ali pa se z ladjico popeljali po reki Seni. Morda nas bopritegnilo umetno drsališče pred Mestno hišo, gotovo pa bomo popili kozarecprazničnega napitka na Montmartru. Nočitev. 


3. DAN: PARIZ NA SILVESTROVO: Po zajtrku si bomo napotepu po mestu ogledali muzej Louvre, trge Concorde, Vendôme in Etoile,Slavolok zmage, opero, mestno hišo, mestni otok s katedralo Notre-Dame,boulevard St. Germain in St. Michel z Latinsko četrtjo, kjer bo čas za okrepčilo.Nekaj časa bomo lahko namenili ogledu katerega od pariških muzejev in galerij,kot so muzej Orsay, Rodin,… Zvečer se bomo pridružili množici Parižanov ingostov iz vsega sveta na pariških ulicah pri odštevanju zadnjih minut (takoj popolnoči se zabava zunaj konča). Nočitev. 


4. DAN: NOVO LETO V PARIZU: Zbudili se bomo vnovo leto. Po zajtrku se bomoljubitelji zabave in avantur s hitro železnico (RER) ali z avtobusom odpeljalido zabaviščnega parka Eurodisney. Po želji bomo lahko sprehodili ob Seni, kjerse zadržujejo boemski umetniki, si vzeli čas za kavico ali penino v tipičnembistroju in se sprehodili po Elizejskih poljanah. Zgodaj zvečer slovo od Pariza. 


5. DAN: SLOVENIJA: Po nočni vožnjiprihod v Slovenijo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.