Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL HAN, Bjelašnica, Bosna in Hercegovina - 109 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (2 otroka do 5. leta brezplačno), 2x polpenzion (zajtrk in večerja) za 2 osebi

HOTEL HAN, Bjelašnica, Bosna in Hercegovina - 109 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (2 otroka do 5. leta brezplačno), 2x polpenzion (zajtrk in večerja) za 2 osebi

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Han se nahaja na planini Bjelašnici, na 1273 metrih nadmorske višine, kjer lahko uživate v čudovitem pogledu na steze olimpijske lepotice. To edinstveno lokacijo krasi debela gorska odeja 200 dni na leto, hkrati pa je hotel v neposredni bližini legendarnega mesta Sarajeva (23km).

 
Hotel se bohoti z 18 razkošno opremljenimi sobami, od katerih se jih 12 ponaša z izjemnim pogledom na goro oziroma smučišče. Vsaka soba ima LCD TV, odlično opremljeno kopalnico, klimatsko napravo itd. Prijazno osebje ter najvišji nivo storitev in čistoče pa bo še dodalo na tehtnico nepozabnih počitnic.


Hotel vam prav tako nudi lično restavracijo in kavarno »Han«, ki sprejme do 65 dobre pijače in jedače željnih pohodnikov. Restavracija in zimski vrt si lastita tudi pogled na smučišče, od koder lahko ob pomirjajočem kaminu in toplem čaju uživate veličasten pogled na mogočno olimpijsko goro.


Okolica ponuja številne možnosti za sprostitev in rekreacijo, v hotelu pa lahko organizirajo tudi poslovna srečanja, seminarje, konference, poroke ter druge dogodke. Do več restavracij, trgovin s spominki in centra pa se lahko enostavno sprehodite. Sarajevsko letališče je oddaljeno 20 km, do središča mesta pa je 30 km.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.