Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Bevanda 5* Opatija: Prestižni gurme oddih v Opatiji že od 187 € za 2. Namestitev v superior sobi ali DELUX sobi z jacuzzijem in pogledom na morje!

Hotel Bevanda 5* Opatija: Prestižni gurme oddih v Opatiji že od 187 € za 2. Namestitev v superior sobi ali DELUX sobi z jacuzzijem in pogledom na morje!

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Razkošno razvajanje v dvoje v najlepšem opatijskem Hotelu Bevanda 5*! Ekskluzivna Mestoidej ponudba vključuje namestitev v najlepših hotelskih sobah, v superior dvoposteljni sobi z balkonom in s pogledom na morje ali delux sobi z...


Iščete fantastično destinacijo za čudovit pobeg v objem prestiža ter odlično pozicioniran hotel v Opatiji? Potem je pravšnji za vas le Hotel Bevanda 5*, od koder lahko dostopate do najboljšega kar nudi Opatija.
5 zvezdični Hotel Bevanda je bil zgrajen leta 2013 in se nahaja tik ob plaži. Ponuja razkošne sobe z brezplačnim brezžičnim internetom in s prostorno, opremljeno teraso s pogledom na morje. Gurmanska restavracija v sklopu hotela nudi več kot 600 različnih vrst vina in šampanjcev. Kljub ogromni pestrosti ponudbe vas bodo v hotelu sprejeli s toplo dobrodošlico in osebnim pristopom.
Za kupce Mestoidej so ponudili bivanje v prestižnih superior dvoposteljnih sobah ter najrazkošnejših hotelskih sobah oziroma delux sobi z lastnim jacuzzijem, iz katerega boste imeli čudovit razgled na morje.
V kolikor se odločite za rajsko razvajanje v suiti vam ekipa Mestoidej svetuje: “V sobo naročite ohlajen šampanjec, pozabite na čas in skrbi ter uživajte v jacuzziju s pogledom na morje in družbi drage osebe. Ne pozabite - pustite se razvajati!”


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.