NOVOLETNA BRATISLAVA z goHolidays! Organiziran 3-dnevni novoletni izlet v slovaško prestolnico | 30.12.2017-1.1.2018 (Odhodi iz LJ, CE ali MB)

NOVOLETNA BRATISLAVA z...

NOVOLETNA BRATISLAVA z goHolidays! Organiziran 3-dnevni novoletni izlet v slovaško prestolnico | 30.12.2017-1.1.2018 (Odhodi iz LJ, CE ali MB)

85,90 €
Cena
85,90 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite vstop v leto 2018 v ponosni slovaški prestolnici!
Mesto ima zanimivo lego med reko Donavo in Bratislavskim gradom. Lepo urejene ulice, bogata gostinska ponudba, izjemen ognjemet in ugodne cene prepričajo iz leta v leto mnoge turiste iz Slovenije, da tam preživijo najbolj noro noč v letu!
Predviden program
30. 12. 2017
Z avtobusom se bomo na pot podali v jutranjih urah. V mesto bomo prispeli v dopoldanskih urah. Spoznali bomo mestne posebneže Paparazzi-ja, Čumila, Adama in Evo ter mnoge druge. Videli bomo ostanke mestnega obzidja, pa palačo kamor je hodil v goste slavni Beethoven (seveda so imeli lepo hčerko), palačo, kjer je nastopal kot šestleten deček W. A. Mozart in elegantni ulici Michalska in Venturska, kjer se nahaja mnogo odličnih restavracij, pivnic in vinotek. Namestitev v hotelu. Zvečer bo za najpogumnejše tudi možnost spoznavanja nočnega, nadvse bogatega utripa Bratislave.
 31. 12. 2017
Po zajtrku se bomo dopoldne lahko odpravili proti pokrajini Malih Karpatov (doplačilo), ki je znana predvsem po vinorodni pokrajini in slikoviti tradicionalni keramiki, ki jo imenujejo slovaška majolika. Ogledali si bomo eno izmed najbolj znanih keramičnih delavnic in se spustili v eno najstarejših vinskih kleti, kjer bomo spoznali kakšna vina v okolici Bratislave pridelujejo. Popoldne priprave na najdaljšo noč v letu, ki jo lahko preživite na ulicah Bratislave, kjer je raznovrstno dogajanje ali pa se preselite v katerega izmed preštevilnih klubov in barov v centru mesta.
 1. 1. 2018
Po zajtrku boste imeli možnost izleta do izliva reke Morave v Donavo, kjer na skalah ležijo ostanki nekoč nepremagljive graščine Devin. Slišali bomo legendo o deviškem stolpu in poskrbeli za nepozabno skupinsko fotografijo. Povzpeli se bomo tudi na vrh mostu SNP, kjer se nahaja en najelegantnejših lokalov s fantastično panoramo na prestolnico. Še poslovilni kozarček in krenili bomo na pot proti domu, kamor bomo prispeli okrog polnoči ali kakšno urco po njej.

Partnerska ponudba - zbitacena.si | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »NOVOLETNA BRATISLAVA z goHolidays! Organiziran 3-dnevni novoletni izlet v slovaško prestolnico | 30.12.2017-1.1.2018 (Odhodi iz LJ, CE ali MB)«