Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Studio Kvadrus: Deluxe masaža za 2 osebi 85 minut le 39,90 €

Studio Kvadrus: Deluxe masaža za 2 osebi 85 minut le 39,90 €

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Tokrat se skupaj z drago osebo odpravite na ultimativno sproščanje! 85-minutna delux masaža za 2 osebi vas bo tokrat stala le 39,90 €, namesto 100 €! Osnovni namen masaže je sprostiti duševne in telesne blokade, tokrat pa vas bo...


Masaža je osnovni naravni način ohranjanja zdravja. Dotik je najbolj naravni način, ki pomaga pregnati depresijo, razdražljivost in bolečino. Osnovni namen masaže je sprostiti duševne in telesne blokade. Kombinacija masažnih tehnik vas bo popeljala do popolne sprostitve. Tokrat se skupaj z drago osebo odpravite na sproščanje, odženite stres ter se popolnoma sprostite.
REIKI TERAPIJARejki je japonska beseda in pomeni univerzalno življenjsko energijo. Tehnika rejki je neboleča in varna. Vse bolezni najprej nastanejo na energetskem delu in šele potem  se spustijo na fizični nivo. Zato je dobro poskrbeti za zdravje še predenj zbolimo na fizičnem nivoju. Potek terapije: Pretok energije po telesu se vzpostavi z rahlim dotikom terapevtovi rok na več točkah vašega telesa. Medtem, ko udobno ležite na masažni mizi, vas terapevt med seanso še meditira, da se popolnoma sprostite in potopite v alfa stanje.
SUHA MASAŽA LASIŠČAEden od načinov sproščanja je tudi masaža lasišča, poleg tega je koristna proti izpadanju las, pomaga pri dobri prekrvavitvi lasišča, lasni čebulici dovaja hranilne snovi in kisik, pospeši nastajanje novih las. Pomaga tudi pri odpravljanju stresa, odpravlja glavobole, ublaži migrene. Pomaga pri preprečevanju nastajanja plešavosti, pospešuje rast novih las.
MASAŽA VRATNE HRBTENICEMasaža vratne hrbtenice zmanjšuje stres, odpravlja bolečine v ledvenem delu, prsnem košu in vratnem delu hrbtenice. Masaža je usmerjena na dele telesa, kjer so prisotne kronične bolečine, napetost ali druge funkcijske motnje. 
MASAŽA TELESAMasaža je osnovni naravni način ohranjanja zdravja. Dotik je najbolj naravni način, ki pomaga pregnati depresijo, razdražljivost in bolečino. Osnovni namen masaže je sprostiti duševne in telesne blokade.
MASAŽA STOPALMasaža stopal je primerna za ljudi vseh starosti in pomaga pri različnih akutnih in kroničnih težavah. S pritiskanjem ali masiranjem točk na nogah dosežemo pozitivne efekte na določenih delih telesa. V Studiu Kvadrus vaju pričakujejo v prijetnem ambientu, ob prijetni glasbi in kvalitetni masaži. Polepšajte si dan!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.