Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Antares 4* Piancavallo: 5-8 dni ob znanem smučišču Piancavallo v Dolomitih, do -49%. Vključen polpenzion!

Hotel Antares 4* Piancavallo: 5-8 dni ob znanem smučišču Piancavallo v Dolomitih, do -49%. Vključen polpenzion!

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Super smučarske počitnice v Hotelu Antares 4* neposredno ob smučišču Piancavallo. 5 do 8-dnevne počitnice z vključenim polpenzionom v sobi z balkonom in čudovitim razgledom na Piancavallo in vzhodne Dolomite za 2 osebi, le 299 €,...


Zimske radosti v šarmantnem mestecu Piancavallo! Za vas smo pripravili super smučarski paket v Hotelu Antares 4*, ki se nahaja na sončni lokaciji in je idealna izbira za družinske počitnice ali oddih v paru. Nahaja se na samem smučišču, na nasprotni strani so gondole in dvorana za drsanje. Za več informacij o smučišču Piancavallo si oglejte povezavo http://www.skiresort.info/ski-resort/piancavallo/.Lokacija hotela je zelo praktična, saj se v neposredni bližini hotela nahajajo steze za nordijsko smučanje, športna dvorana ter območje snowboard Funparka.
Hotel Antares 4* je mednarodni ski resort visoke kategorije, ki poleg zimskih aktivnosti na smučišču ponuja še številne vsebine v hotelu ob moderni in dinamični atmosferi. Po smučanju se gosti Mestoidej lahko prepustite wellness uživanju, saj boste deležni popusta na vstop v wellness center s savno, bio savno, hamammem, počivalnim delom in masažno kadjo ter kromoterapijo.Hotel Antares 4* ima 62 sodobno opremljenih sob in iz balkona vsake, se odpira čudovit razgled na Monte Cavallo in vzhodne Dolomite. Vse sobe so prijetne in imajo balkon, SAT TV, mini bar, radio in sušilec za lase ter kopalnico s kadjo ali tušem. 
V hotelu vas pričakuje ameriški bar, kjer se lahko ob pijači ali vroči čokoladi sprostite in družite z družino ali prijatelji. Zajtrk in večerjo vam bodo postregli v prijetni restavraciji z velikim kaminom in steklenimi lestenci, ki so bili narejeni na otoku Murano. Po večerji se lahko sprostite še v prijetnem preddverju s čitalnico, ob dobri knjigi ali zabavi z družabnimi igrami.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.