Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Adventni izlet: 2-dnevni izlet v božični Budimpešto in Bratislavo že od 65,90 €

Adventni izlet: 2-dnevni izlet v božični Budimpešto in Bratislavo že od 65,90 €

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Advent v Budimpešti in Bratislavi z goHolidays! SUPER CENA za 2-dnevni organizirani izlet. Vključena nočitev z zajtrkom v dvo- ali triposteljni sobi v hotelu 3*, prevoz s sodobnim turističnim avtobusom, zunanji ogledi po programu in...


1. dan:
Odhod avtobusa ob 4.30 s parkirišča Dolgi most v Ljubljani. Možnost vstopa potnikov v Celju in Mariboru. Vožnja proti Bratislavi kamor bomo prispeli v dopoldanskih urah. Na avtobusnem ogledu mesta bomo videli predsedniško palačo, povzpeli se bomo na lepo obnovljen grajski grič in elitno četrt, ki je v zadnjih letih zrasla ob nabrežju Donave, z novim narodnim gledališčem. Sledil bo sprehod po ulicah mestnega jedra, ki ga imenujejo tudi Korzo. Videli bomo ostanke mestnega obzidja, mestna vrata, Mozartovo, Lisztovo in palačo družine Keglevič, kamor je rad zahajal Beethoven. Možnost izleta do romantične pokrajine Malih Karpatov (doplačilo), ki so znani po odličnih vinih in starodavni keramiki imenovani Slovaška majolika. Obisk keramične delavnice in degustacija vina v eni izmed kleti. Namestitev v hotelu.
2.  dan:Po zajtrku se bomo odpravili proti madžarski prestolnici, kamor bomo prispeli v dopoldanskih urah. Na avtobusnem ogledu si bomo ogledali veličastni Trg herojev, ki so ga zgradili za tisočo obletnico prihoda Madžarov v Evropo, državno opero, parlament in cerkev sv. Štefana s slavno sveto roko. Čas za samostojne sprehode po elegantni ulici Vaci, kosilo ali nakupe. Ogled mesta bomo nadaljevali na grajskem griču, kjer se nahajajo Narodna galerija, nacionalna knjižnica, ljubka ribiška utrdba in Matjaževa katedrala. Popoldne ponujamo še možnost enourne panoramske vožnje z ladjico po reki Donavi. Morda je to priložnost za najlepše fotografije lepo osvetljenega mesta.V poznem popoldanskem času se bomo odpravili proti Sloveniji, kamor bomo predvidoma prispeli predvidoma malo po polnoči.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.