Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Apartma Cokla 3*: Smučarske počitnice v Zrečah z vključenim smučanjem na Smučišču Rogla, že od 105 €

Apartma Cokla 3*: Smučarske počitnice v Zrečah z vključenim smučanjem na Smučišču Rogla, že od 105 €

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Udobna namestitev, prijetno vzdušje in bližina smučišča Rogla, so odlični razlogi zakaj izbrati Apartmaje Cokla 3*! 4, 5 ali 8-dnevni oddih z vključenim smučanjem na Smučišču Rogla že od 105 €, namesto 155 €! Uživajte na...


Načrtujete zimski oddih? Je vaše priljubljeno smučišče Rogla? Potem imamo pravo ponudbo za vas! Udobna namestitev, prijetno vzdušje in bližina smučišča, so razlogi zakaj izbrati Apartmaje Cokla 3*!
V Apartmajih Cokla 3* vam bosta na razpolago 2 tipa apartmajev, ki sta primerna za namestitev do 3 ali 4 oseb. Oba apartmaja obsegata spalnico, dnevno sobo s kavčem, kopalnico in opremljeno kuhinjo. Apartmaja vam bosta nudila udobno in prijetno namestitev po dolgem dnevu na smučišču. Ponudba vključuje tudi smučarske karte za smučišče Rogla, tako da boste imeli dnevnih aktivnosti na pretek. Tudi nočno smučanje in tek na smučeh je vključeno! Ko pa si boste zaželeli malo sproščanja, pa se odpravite na kopanje ali v savno v Terme Zreče.
Smučišče Rogla je na dosegu roke, dostopno s turističnim avtobusom ali osebnim avtomobilom in vam zagotavlja smučarske užitke, od pozne jeseni do zgodnje pomladi. Smučarjem je na voljo najmanj 100 smučarskih dni na 100 ha urejenih smučiščih primernih za začetnike, rekreativce, vrhunske smučarje in tekmovalce. Smučarje tekače, pa bo pričakalo več 10 kilometrov urejenih tekaških prog.
Tistim, ki jim ne manjka energije in adrenalina, so namenjene ovire v Fun parku Rogla – poligonu za deskarje in free style smučarje, ki poteka vzdolž leve strani smučišča Mašin Žaga.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.