Hotel Alpina 3* Kranjska Gora: SKI počitnice v Kranjski Gori že od 106 €. Vključeni smučarski karti in vstop v SPA!

redna cena
160,00
popust
-34%
cena s popustom
106,00
rezerviraj za
16,00
ODPRI

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna


Kranjska Gora se že nekaj let uvršča med najbolj priljubljene slovenske smučarske destinacije! Torej za letošnje smučarske počitnice izberite Kranjsko Goro in wellness Hotel Alpina 3*, ki se nahaja direktno na smučišču....


Kranjska Gora se že nekaj let uvršča med najbolj priljubljene slovenske smučarske destinacije! Torej leto, si za odličen in sproščen smučarski oddih si izberite Kranjsko Goro in wellness Hotel Alpina 3*, ki se nahaja direktno na smučišču.
Hotel Alpina 3* ima prijetne sobe s kopalnico, sedežno garnituro ter s satelitsko televizijo. Mogoča je uporaba wi-fija v javnih prostorih ter brezplačnega parkirnega mesta.
Z boljšo polovico gresta lahko tudi na mini wellness razvajanje, saj Mestoidej ponudba vsebuje tudi en vstop v savno, kjer vas bo finska savna nedvomno sprostila in vam okrepila imunski sistem.
Lahko pa obiščete tudi preostali del odličnega hotelskega wellness centra, ki nudi poleg finske savne še jacuzzi ter ročne masaže.
Kranjska Gora je pravi slovenski biser in priljubljena točka za aktiven ali wellness oddih. Nahaja se v naročju gora in ponuja kar nekaj atraktivnih znamenitosti. Svoj dopust lahko popestrite z ogledom Jezera Jasna, Kekčeve dežele, Zelencev, ali pa skočite na Vršič in v Planico.
Alpski oddih s pridihom wellnessa in sprostive, vam bo zagotovo napolnil baterije po odlični smuki!

Partnerska ponudba - mestoidej.com|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Pohorska ulica 59, Maribor / Štajerska
OMEJENA KOLIČINA
Obala 45, Portorož / Obala in Kras
OMEJENA KOLIČINA
Cankarjeva 2, Bled / Gorenjska
OMEJENA KOLIČINA
Ljubljanska 32, Bled / Gorenjska
OMEJENA KOLIČINA
Kolodvorska 33, Bled / Gorenjska


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "Hotel Alpina 3* Kranjska Gora: SKI počitnice v Kranjski Gori že od 106 €. Vključeni smučarski karti in vstop v SPA!"
Lokacija

SlovenijaVremenska napoved

danes

4 / 12
Slovenija

jutri

9 / 12
Slovenija

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust