Hotel Alpina 3* Kranjska Gora: SKI počitnice v Kranjski Gori že od 106 €. Vključeni smučarski karti in vstop v SPA!

Hotel Alpina 3* Kranjska...

Hotel Alpina 3* Kranjska Gora: SKI počitnice v Kranjski Gori že od 106 €. Vključeni smučarski karti in vstop v SPA!

Rezerviraj za 16,00 €

160,00 €
Cena
34%
Popust
54,00 €
Prihranek
106,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Kranjska Gora se že nekaj let uvršča med najbolj priljubljene slovenske smučarske destinacije! Torej za letošnje smučarske počitnice izberite Kranjsko Goro in wellness Hotel Alpina 3*, ki se nahaja direktno na smučišču....


Kranjska Gora se že nekaj let uvršča med najbolj priljubljene slovenske smučarske destinacije! Torej leto, si za odličen in sproščen smučarski oddih si izberite Kranjsko Goro in wellness Hotel Alpina 3*, ki se nahaja direktno na smučišču.
Hotel Alpina 3* ima prijetne sobe s kopalnico, sedežno garnituro ter s satelitsko televizijo. Mogoča je uporaba wi-fija v javnih prostorih ter brezplačnega parkirnega mesta.
Z boljšo polovico gresta lahko tudi na mini wellness razvajanje, saj Mestoidej ponudba vsebuje tudi en vstop v savno, kjer vas bo finska savna nedvomno sprostila in vam okrepila imunski sistem.
Lahko pa obiščete tudi preostali del odličnega hotelskega wellness centra, ki nudi poleg finske savne še jacuzzi ter ročne masaže.
Kranjska Gora je pravi slovenski biser in priljubljena točka za aktiven ali wellness oddih. Nahaja se v naročju gora in ponuja kar nekaj atraktivnih znamenitosti. Svoj dopust lahko popestrite z ogledom Jezera Jasna, Kekčeve dežele, Zelencev, ali pa skočite na Vršič in v Planico.
Alpski oddih s pridihom wellnessa in sprostive, vam bo zagotovo napolnil baterije po odlični smuki!

Partnerska ponudba - mestoidej.com | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Alpina 3* Kranjska Gora: SKI počitnice v Kranjski Gori že od 106 €. Vključeni smučarski karti in vstop v SPA!«