Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana 4*: Oddih ob največjem nakupovalnem središču v Ljubljani in popust na kopanje v Vodnem mestu Atlantis -46%

Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana 4*: Oddih ob največjem nakupovalnem središču v Ljubljani in popust na kopanje v Vodnem mestu Atlantis -46%

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Odpravite se na "shopping" oddih v Ljubljano v nakupovalno središče BTC ali pa obiščite adventno Ljubljano! Prepustite se udobju prestižnega Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana 4*, ki s svojo moderno zasnovo, osebnim...


Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana 4* je kot prvi Radisson Blu hotel v Sloveniji, del ljubljanskega poslovnega, trgovskega in zabaviščnega kompleksa BTC City, ki s svojo moderno zasnovo, osebnim pristopom in odlično lokacijo, predstavlja popolno izbiro za pester oddih.
Luksuzne sobe so odete v elegantne bež odtenke in nudijo sodobne storitve, kot so satelitska LED-televizija ter postajo za iPod. Vključujejo tudi delovni kotiček, ortopedsko antialergijsko vzmetnico, posteljno prevleko iz 100% bombaža in minibar. Na kratko, z vsem kar potrebujete za popoln počitek in sprostitev.
Polna energije se odpravita v Vodno Mesto Atlantis in se prepustita trenutkom preprostega uživanja na valovih, plavanju s tokom skozi podzemno jamo, uživanja v razkošju whirlpoolov, predajanja vodnim kapljicam slapa ter razvajanja v notranjih in zunanjih bazenih. Dajte mislim prosto pot in se sprostite v Termalnem templju.
Oddih si lahko popestrita tudi z obiskom kegljišča, teniških igrišč, dvorane za vožnjo z gokarti, Koloseja z več kinodvoranami, gledališča ter več kot 400 različnih trgovin.
V slikovitem središču Ljubljane pa si lahko ogledata številne znamenitosti in obiščeta priznane bare ter restavracije z vrhunsko lokalno kulinariko.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.