Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Franz Ferdinand 3*, Nassfeld: SKI OPENING, 4 dni z vključenim polpenzionom ter 3-dnevno smučarsko karto le 333 €

Hotel Franz Ferdinand 3*, Nassfeld: SKI OPENING, 4 dni z vključenim polpenzionom ter 3-dnevno smučarsko karto le 333 €

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Odlična priložnost za smučarje! Izkoristite super ceno za SKI opening v NASSFELDu (14.12. - 17.12.2017): 4 dni v Hotelu Franz Ferdinand 3*, polpenzion, 3-dnevna smučarska karta, brezplačno testiranje smuči, ura smučanja z...


Odkrijte zimo v Nassfeldu! SKI opening od 14.12. do 17.12.2017 v vse bolj znanem smučarskem središču Nassfeld, enem od najboljših smučišč v Avstriji vas bo navdušil. Smučišče Nassfeld ponuja 110 km odlično pripravljenih smučarskih prog, primernih za celo družino, od tega je 30 km modrih, 69 km rdečih in 11 km črnih, v uporabi je 16 vlečnic, 9 sedežnic in 5 kabinskih žičnic. Nassfeld se nahaja na nadmorski višini 1538 m, od Ljubljane pa je le oddaljen le 2 urici vožnje. Sneg je zagotovjen tekom cele sezone, sigurno pa boste uživali tudi na višinskem soncu in pogledu na čisto modro nebo. Moderna infrastruktura omogoča zabavne športne aktivnosti tudi izven smučišč.
Prenovljen Hotel Franz Ferdinand ima neposreden dostop do smučišča, po prenovi pa velja za enega bolj modernih objektov, je pa že od nekdaj znan po svojem futurističnem izgledu in gostoljubju.Lepo opremljene sobe vam nudijo udobna ležišča, dnevni kotiček s televizijskim sprejemnikom in kopalni prostor z WC-jem. Pred hotelom je na voljo tudi brezplačno parkirišče. Na voljo vam je tudi brezplačen wi-fi internet, lounge bar, restavracija, trgovina, nočni klub, vašim otrokomje na voljo igralnica s plezalno steno, trampolinom...
Po prijetno preživetem dnevu na snegu pa se lahko razvajate v finski in turški savni in sproščate v relax coni.
Svoje brbončice boste zadovoljili s samopostrežnim zajtrkom in večerjo s tipičnimi regionalnimi in sezonskimi kulinaričnimi specialitetami.
Agencija BTravel je nastala kot rezultat sodelovanja strokovnjakov, ki so svoj uspeh dokazali z delom v drugih agencijah na hrvaškem trgu in v regiji, in v zelo kratkem času je postala zaželjena za vse tiste, ki potujejo ali organizirajo potovanja in različne prireditve, na Hrvaškem in v regiji.
Ekipa Btravel Ski tem je kombinacija aktivnih smučarskih izkušenj z dolgotrajnim delom v turizmu in tu nima konkurence. Hitri na smučeh in še hitrejši na delovnem mestu, njihovo znanje o smučiščih pa je popolno, prav zato, ker so presmučali vsak kilometer vsakega smučišča, ki vam pride na misel. Hoteli, apartmajske hiše, skoraj ni destinacij, ki jih niso osebno obiskali, zato sprejmite nasvet in ne dvomite v kakovosten, aktivne in sproščujoče počitnice.
Ne glede na to, ali je govora o popolnem oddihu, poslovnem potovanju, organiziranju kongresaj ali športnem dogajanju, bo ekipa BTravel poskrbela, da vam bodo vse potrebne storitve na voljo na enem mestu in z zagotavljanjem najvišje kakovosti. Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam strokovnjakov pri organiziranju športnih tekmovanj je BTravel danes uradna agencija številnih športnih društev in klubov. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.