Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Posestvo Na Škaluc 4*: Oddih v dupleks SUITI na domačiji s podeželjskim SPA-jem, polpenzionom ter kopanjem v Rimskih Termah, že od 99 € za 2 osebi

Posestvo Na Škaluc 4*: Oddih v dupleks SUITI na domačiji s podeželjskim SPA-jem, polpenzionom ter kopanjem v Rimskih Termah, že od 99 € za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Prijazna podeželska domačija Na Škaluc ponuja nebeški mir, razkošno in neokrnjeno naravo in razvajanje. Oddih z eno ali dvema nočitvama v izbrani SUITI, bogat slovenski zajtrk z lokalno pridelanimi dobrotami, romantično večerjo ob...


Nova domačija Na Škaluc je prava izbira za tiste, ki želite oddih v čudoviti naravi, spokojen mir, sprostitev telesa v podeželskem wellnesu ter izvrstno domačo hrano, pripravljeno iz lokalnih surovin in kopanje v Thermani Laško ali Rimskih termah. Enkratna kombinacija wellnessa, gastronomije, razvajanja, dobrega počutja ter lepot narave.
Podeželski wellness je poleg domače gastronomije posebnost posestva, saj se boste savnali v prijetni bio savni na drva (zasebna uporaba) in uživali v zunanjem jacuzziju s pogledom na zvezdnato nebo.
Da boste svoje brbončice lahko razvajali še izdatneje si lahko privoščite kosilo na Gradu Tabor Laško, kjer vam bodo odobrili 10% popust na vso hrano. V kolikor vas veseli smučanje se lahko zapeljete do Celjske koče, do koder je le 20 minut vožnje, na smučarske karte imate namreč kar 30 % popust. S 50 % popustom na redno ceno pa si lahko ogledate tudi rudnik svinčeve rude, kar vam omogočijo na Domačiji Slapšak, kjer vam ob ogledu pripravijo tudi degustacijo domačih jedi (narezek).
Odlična lokacija le 12 km od Thermane Laško (slika 10) in 12,5 km od Rimskih Term (slika 12). Naj omenimo, da je pot, ki vodi do Rimskih Term slikovita, zato bo izlet še prijetnejši.
Na dobrih 600 metrih nadmorske višine, na vrhu hriba, kjer se ena dolina kodrasto nagubane pokrajine prevali v drugo, stoji posest Na Škaluc. Velik, star, visokodebelni sadovnjak spomladi pokrajino zavije v rožnato-belo cvetočo odejo, poleti poskrbi za osvežujočo senco, jeseni pa ponuja slastne sočne plodove. Pokrajina, kjer so že v davni preteklosti nastala višinska naselja rimskega Norika, kasneje pa je bila pomembna zaradi bogatih gozdov, kvalitetnega premoga ter rudišč svinca in srebra, posejana z zanimivo dediščinsko arhitekturo, danes dobiva novo podobo. Ohranila pa je pridih živahne preteklosti, čarobno lepoto narave in prijaznost domačinov.
Na posesti sta v obnovljenem in preurejenem velikem gospodarskem poslopju 2 prijetna, v topel les oblečena apartmaja. Poimenovali so ju po živalih, ki se pasejo v bližnji obori. Večji nudi vso potrebno počitniško udobje šestim, manjši pa do štirim osebam. Oba imata, poleg ločenih spalnih delov s po dvema posteljama, še prijetno dnevno sobo, sodobno opremljeno kopalnico in velik balkon, na katerem je prav luštno posedeti ob prijaznih poletnih večerih. Toplina lesa in preprosta domačnost opreme zagotavljata prijetno počutje v katerem boste uživali, pa naj bo to le kratek vikend, nekajdnevni ali kar nekajtedenski dopust.
Na zajtrk in večerjo se boste iz svojega apartmaja spustili le po par stopnicah v kletni del nekdanjega marofa, kjer so tudi manjša kuhinja, za tiste, ki želite tudi na dopustu sami kuhati in obvezen šank ter velika masivna miza za večerne dogodivščine. Vse sestavine so od bližnjih pridelovalcev, zato lahko pričakujete bogat domač samopostrežni zajtrk in slastno domačo samopostrežno večerjo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Roomba s9+ (s9558)
OMEJENA KOLIČINA