Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Bled Apartments: 3-dnevni romantični oddih na Bledu, že od 90 € za 2 osebi. Vključeno kopanje v Hotelu Golf in najem ladjice!

Bled Apartments: 3-dnevni romantični oddih na Bledu, že od 90 € za 2 osebi. Vključeno kopanje v Hotelu Golf in najem ladjice!

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Bled z okolico in naravnimi lepotami je eno najlepših alpskih letovišč jeseni in pozimi. Jeseni je odet v živahne barve pisanih listov, pozimi pa v svečano belo obleko. 3-dnevni oddih na Bledu v čudovito opremljenem apartmaju Bled...


Apartmaji Bled se nahajajo na glavni cesti, le 500 m od pravljičnega Blejskega jezera. Bled z okolico in naravnimi lepotami je eno najlepših alpskih letovišč, značilno po blagem, zdravilnem podnebju in termalni jezerski vodi. Bled, zaradi svoje raznolikosti, v vsakem letnem času zagotavlja prijeten oddih ali dejavne počitnice.
Apartmaji so preprosto opremljeni, udobni in svetli. Vključujejo kuhinjo z jedilnim kotom, spalni del in kopalnico s prho. V sobi je tudi kabelska televizija z ravnim zaslonom in brezplačen brezžični internet.
V bližini apartmajske hiše najdete Blejsko jezero, ledeno dvorano, smučišče Straža in golf igrišče, medtem ko se do Blejskega gradu pripeljete v le 5 minutah.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Roomba s9+ (s9558)
OMEJENA KOLIČINA
Braava jet® m6138
OMEJENA KOLIČINA