Eko Resort pod Veliko planino: Oddih v romantični planinski hišici z zasebnim zakupom savne že od 59 € za 2 do 5 oseb

redna cena
77,00
popust
-23%
cena s popustom
59,00
rezerviraj za
9,00
ODPRI

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna


Romantični pobeg v idiličen Eko Resort v naročju Kamniških Alp. Ljubke lesene 'bajtice', vrhunsko medeno vino, narava ter savnanje vama bodo ustvarili popoln sladek čas samo za vaju. Doživela bosta čarobnost in edinstvenost...


Romantični pobeg v idiličen Eko Resort v naročju Kamniških Alp. Ljubke lesene 'bajtice', vrhunsko medeno vino, narava ter savnanje vama bodo ustvarili popoln sladek čas samo za vaju. Doživela bosta čarobnost in edinstvenost oddiha, kot da sta na Veliki planini. Spanje v čudovitih lesenih hiškah - pastirskih 'bajtah' je udobno in romantično. Eko Resort se nahaja 5 km iz Kamnika in 7 km od postaje gondole, ki vozi na Veliko planino. Eko Resort je narejen z namenom , da vam pričara oddih, kot da ste na Veliki planini, ki se s čarobno in edinstveno pastirsko tradicijo, neokrnjeno naravo, tradicionalnimi dobrotami in izjemnimi razgledi, uvršča med najlepše planine doma in v svetu. V Eko resortu pod Veliko planino boste to čarobnost in edinstvenost lahko doživeli tudi sami. Ob vznožju Kamniških Alp, kjer vam čist gorski zrak napolni pljuča, boste začutili naravo in sebe.V udobnih lesenih hišicah, ki sledijo edinstveni arhitekturi pravih pastirskih bajt, vam bodo vonj po lesu, domačnost in pogled skozi okno, pričarali pravljično vzdušje.Lesene glamping hišice so primerne za dve osebi. Hišice so prostorne, veliko okno vam omogoča prekrasen razgled, zunaj hišice pa se boste spočili na zelenih površinah v družbi srnic.  Sanitarni blok s tuši in WC. je oddaljen 20-30 m. V hladnejših mesecih so hišice ogrevane z električno pečjo.
V večji hišici lahko bivajo 4 osebe oziroma 5 oseb - ena oseba na dodatnem ležišču. Sestavljajo jo bivalni del, spalnica, kuhinjski del, kopalnica in terasa. Za petčlansko družino obstaja možnost dodatnega ležišča. V hladnejših mesecih so hišice ogrevane s kaminom. 
V Eko resortu pod Veliko planino bodo poskrbeli, da bo izkušnja za vaše otroke nepozabna. Tukaj se bodo otroci prijetno zaposlili in naučili tudi česa novega.Prečudovita okolica vam nudi nešteto možnosti za kolesarske potepe, tako za rekreativne, kot tudi gorske kolesarje. Na pot se lahko odpravite sami ali z izkušenim kolesarskim vodnikom. Številne pohodniške poti vas lahko popeljejo v objem Kamniško Savinjskih Alp. Primerne so za začetnike in izkušene pohodnike. Na pohod se lahko podate sami ali v družbi vodnika. 

Partnerska ponudba - mestoidej.com|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Cankarjeva 2, Bled / Gorenjska
OMEJENA KOLIČINA
Obala 45, Portorož / Obala in Kras
OMEJENA KOLIČINA
Pohorska ulica 59, Maribor / Štajerska
UGODNO
Triglavska cesta 13, Bohinjska Bistrica / Gorenjska


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "Eko Resort pod Veliko planino: Oddih v romantični planinski hišici z zasebnim zakupom savne že od 59 € za 2 do 5 oseb"
Lokacija

SlovenijaVremenska napoved

danes

-2 / 8
Slovenija

jutri

0 / 10
Slovenija

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust