Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

MujEn Lux Kopaonik 4*: 3-dnevne počitnice v apartmajih MujEn na Kopaoniku z zajtrkom in neomejenim koriščenjem wellnessa za 2 osebi že od 89 €

MujEn Lux Kopaonik 4*: 3-dnevne počitnice v apartmajih MujEn na Kopaoniku z zajtrkom in neomejenim koriščenjem wellnessa za 2 osebi že od 89 €

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Iščete priložnost narediti nekaj dobrega za svoje zdravje in vitalnost, potrebujete prostor za odklop od vsakdanjega življenja in skrbi, bi želeli najti mir in obnoviti svojo energijo ali pa preprosto želite dragocene trenutke...


Iščete priložnost narediti nekaj dobrega za svoje zdravje in vitalnost, potrebujete prostor za odklop od vsakdanjega življenja in skrbi, bi želeli najti mir in obnoviti svojo energijo ali pa preprosto želite dragocene trenutke svojega prostega časa, porabiti za počitek in sprostitev? Ste na pravem mestu, namreč ponujamo vam pobeg na mirno, z zelenjem obkroženo naselje na sončni strani Kopaonika na vhodu v nacionalni park, v MujEn Lux apartmaje, kjer boste na 1770 m nadmorske višine resnično uživali. Nudijo vam 3-dnevne počitnice z vključenim zajtrkom in neomejenim SPA razvajanjem v njihovem SPA centru, oddih pa seveda lahko tudi podaljšate.
Vile so zgrajene v pristnem gorskem slogu in opremljene v skladu z mednarodnimi standardi, da svojim gostom lahko nudio užitek tako poleti kot tudi v zimskem času. Arhitekturni slog in oprema vam zagotavljata počitek in udobje v pravem pomenu besede. Apartmaji so mešanica tradicionalne in nove dobe, moderne arhitekture in gorskega okolja. Apartmaji so s svojim ambientom popolnoma prilagojeni tako za aktivne kot tudi pasivne počitnice, za poslovne ljudi, športnike, fitnes navdušence in družine.
Wellness & Spa center ponuja popolnoma sproščen odklop od vsakdanjega stresa. Izberete si lahko masažo s sproščujočo glasbo in mikavnim vonjem eteričnih olj, ki bo sprostila vaš um in vam polepšala dan, saj vam bo v prijetnem orientalskem ambientu zelo prijetno in izboljšana bo vitalnost celotnega telesa. Svoje telo boste sprostili in obenem okrepili svoje zdravje tudi v infrardeči in finski savni, jacuzziju, parni kopeli, plavali v notranjem bazenu in "zadremali" na tepidarujumu s pogledom na dolino.
Idealen dan boste lahko zaokrožili tako, da se boste prepustili raznolikosti v MujEn restavraciji z izbranimi pristnimi kulinaričnimi dobrotami, pripravljenimi s tradicionalnimi kulinaričnimi elementi. Bogata aroma in jedi edinstvenega okusa, ki se spreminjajo tudi glede na letni čas, bodo vašemu razvajanju brbončic, v elegantnem ambientu s čudovitim pogledom na pobočjih Kopaonika, dodale prav posebno noto.
Povprašate lahko tudi po dodatnih dejavnostih (niso vključene v ceno):- Zip Line, - adrenalinska vožnja s sanmi na letnem sankališču,- panoramski ogled / vožnja z nihalko,- šola jahanja,- rafting na reki Ibar,- vožnja s štirikolesnikom,- gorsko kolesarjenje,- pohodniške ture, - obisk UNESCO spomenikov, - nakupovalni izleti,- obisk Semeteškega jezera,- NOVO - Poletna šola zdravja / samo v hotelu MujEn Lux,- Skyline šola tujih jezikov za otroke / samo v hotelu MujEn Lux.
MujEn Lux ni le destinacija, temveč doživetje...


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.