Wellness Aspara: Glamur VIP romantično razvajanje v dvoje (120 min.) le 55 €

redna cena
70,00
popust
-21%
cena s popustom
55,00
rezerviraj za
11,00
ODPRI

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna


Življenje je eno samo, zato ga je treba polno živeti in se tudi včasih spomniti kaj si zaslužimo. Vzemita si čas za popolno sprostitev in obuditev vajinih čutov v Wellness Centru Aspara Šentjur. V današnji ponudbi vama je na voljo...


Nov GLAMUR VIP, zasebni prostor v Wellness centru Aspara, ponuja nepozabno sprostitev v dvoje. Vzemita si čas za popolno sprostitev in obudita vajine čute. Življenje je eno samo, zato ga je treba polno živeti in se tudi včasih spomniti kaj si zaslužimo.
GLAMUR VIP je opremljen z jacuzzijem, finsko savno, vodno posteljo, TV-jem in HI-FI-jem. Uživali in razvajali se boste v sproščujoči kopeli, potili v finski savni, počivali na vodni postelji, pa tudi nazdravili z vrhunsko penino. Nato se boste ob prijetnem vzdušju sproščali ob prijetni glasbi ali ob gledanju TV-ja. Vaše telo bo popolnoma sproščeno, vaše misli uravnovešene. Če si želite doživeti nekaj drugačnega in uživati ob nepozabni sprostitvi v dvoje vam GLAMUR VIP ponuja prav to!

Partnerska ponudba - mestoidej.com|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "Wellness Aspara: Glamur VIP romantično razvajanje v dvoje (120 min.) le 55 €"
Lokacija

SlovenijaVremenska napoved

danes

-2 / 8
Slovenija

jutri

0 / 10
Slovenija

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust