Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Medno: Jesenski romantični oddih z zajtrkom, SPA razvajanjem in tortico le 59 € za 2 osebi

Hotel Medno: Jesenski romantični oddih z zajtrkom, SPA razvajanjem in tortico le 59 € za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Ekskluzivna ponudba za pare ali sveže zaljubljence! Romantičen jesenski oddih z vključenim zajtrkom, kjer je vkjučena neomejena souporaba savne ter tortica in čaj, le 59 €, namesto 110 € za 2 osebi. Presenetite partnerja z obiskom...


Za vse tiste, ki si včasih želite pobegniti v pravljični svet. Daleč stran od vsakodnevnih misli in mestnega utripa le v svoj svet. Pričarajte si sanjsko magijo in se predajte opojnim vonjem kopeli. Preživite mirno popoldne v privatni sobi z  masažnim bazenom. Pogrejete se lahko v savnah ter svoje misli in telo sproščate v intimnih sprostitvenih kotičkih. Ob prijetni glasbi in skodelici izbranega čaja bodo vaše  misli odplavale daleč proč.  Romantične ternutke v dvoje vam pripravijo ob soju sveč.
Hotel Medno se nahaja v mirnem zelenem okolju. Če si želite spočiti um in telo ter s pravšnjo mero pobegniti iz mestnega vrveža, je to pravi kraj za vas. Hotel Medno na eni strani obdaja gozd, na drugi strani pa nam pogled uide na turkizno reko Savo in zasnežene Kamniško - Savinjske Alpe. Je kraj, ki je ujet med mestom in podeželjem.
Presenetite svojega partnerja z romantičnim wellness paketom, saj majhne pozornosti štejejo največ.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.