Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Metropolis Spa: Zakup prostora s savno in kopeljo za romantično razvajanje v dvoje -41%. Vključna tudi penina in prigrizki!

Metropolis Spa: Zakup prostora s savno in kopeljo za romantično razvajanje v dvoje -41%. Vključna tudi penina in prigrizki!

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Super ponudba za pare, sveže in tudi "stare" zaljubljence! Romantična kopel v zasebni sobi Čar Orienta ali Tropski raj z vključeno savno, steklenico penine ter sadnimi prigrizki, tokrat le 65 €, namesto 110 €! Dve uri...


Pripravili smo odlično doživetje za pare in sveže zaljubljence, namenjeno popolni telesni in duševni sprostitvi. Mehka svetloba prostorov, mirna glasba, ki zbujata občutek nežnosti, intimnosti in popolne sprostitve – vse to vaju bo spremljajo ob razvajanju v sadni kopeli in savni.
V krasnem ambientu in popolnem miru, se bosta lahko razvajala v sadni kopeli, savnah, postregli pa vam bodo s piškotki, čajem in sadjem. Takoj ko boste vstopili v zasebni prostor Čar Orienta ali Tropski raj vas bodo obdale azijske plaže, ki prevzamejo vsa čutila.Poživita svoje čute z obiskom Metropolis Spa, tokrat kar 40% ugodneje!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.