Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Alpe d Huez, Francija: 8-dnevne SKI počitnice v Apartmajih Ecrin d Huez z vključeno 6-dnevno smučarsko karto le 255 €

Alpe d Huez, Francija: 8-dnevne SKI počitnice v Apartmajih Ecrin d Huez z vključeno 6-dnevno smučarsko karto le 255 €

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Nepozabne počitnice s spomladanskim smučanjem na 1860 m nadmorske višine, na priljubljenem francoskem smučišču Alpe d'Huez: 8 dni v prijetni apartmajski hiši Ecrin D'Huez, v apartmaju za do 5 oseb ter 6-dnevna smučarska karta...


Nepozabne počitnice s spomladanskim smučanjem na 1860 m nadmorske višine na priljubljenem francoskem smučišču Alpe d'Huez v prijetni apartmajski hiši Ecrin D'Huez, v apartmaju za do 5 oseb. Apartmajska hiša je od najbližjih vlečnic, šole smučanja in trgovskega centra "Les Berges" oddaljena le 150 m. V apartmaju vam je na voljo kuhinjska niša s pomivalnim strojem in mikrovalovno pečico, kopalnica, wc in balkon.
Alpe d'Huez se nahaja na popolnoma južno obrnjeni planoti na nadmorski višini 1860 m, tako da ima smučišče maksimalno izpostavljenost soncu. Zato lahko v vsakodnevno smučanju v mesecu aprilu uživate do 11 ur. Ob lepem vremenu iz Pic Blanca lahko vidite kar 1/5 Francije. Alpe d'Huez je idealno mesto za številne športne aktivnosti, se pa v samem mestu lahko čez celo zimo udeležite veliko različnih dogodkov.
Posebno ime "Lifestyle Resort" s katerim se ponašajo, je upravičeno zaradi svoje naravne lepote in bogastva. Ponudba mesta je kvalitetna, vsako leto ponujajo tudi vse večje število namestitvenih zmogljivosti, čakajo vas smučarske in nesmučarskih dejavnosti, žičnica, 4 smučišča z navpičnim padcem 2000 metrov ... kot Sarenne, ki je najdaljša 16-km proga na svetu, ki zagotavlja resnično dolgotrajno užitek.
Agencija BTravel je nastala kot rezultat sodelovanja strokovnjakov, ki so svoj uspeh dokazali z delom v drugih agencijah na hrvaškem trgu in v regiji, in v zelo kratkem času je postala zaželjena za vse tiste, ki potujejo ali organizirajo potovanja in različne prireditve, na Hrvaškem in v regiji.
Ekipa Btravel Ski tem je kombinacija aktivnih smučarskih izkušenj z dolgotrajnim delom v turizmu in tu nima konkurence. Hitri na smučeh in še hitrejši na delovnem mestu, njihovo znanje o smučiščih pa je popolno, prav zato, ker so presmučali vsak kilometer vsakega smučišča, ki vam pride na misel. Hoteli, apartmajske hiše, skoraj ni destinacij, ki jih niso osebno obiskali, zato sprejmite nasvet in ne dvomite v kakovosten, aktivne in sproščujoče počitnice.
Ne glede na to, ali je govora o popolnem oddihu, poslovnem potovanju, organiziranju kongresaj ali športnem dogajanju, bo ekipa BTravel poskrbela, da vam bodo vse potrebne storitve na voljo na enem mestu in z zagotavljanjem najvišje kakovosti. Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam strokovnjakov pri organiziranju športnih tekmovanj je BTravel danes uradna agencija številnih športnih društev in klubov. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.