Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

GLOBOKA IN MOČNA MASAŽA Z BAMBUSOVO PALICO IN Z TERAPEVTSKIMI PRIJEMI, 60 MIN! Studio Kvadrus, LJ

GLOBOKA IN MOČNA MASAŽA Z BAMBUSOVO PALICO IN Z TERAPEVTSKIMI PRIJEMI, 60 MIN! Studio Kvadrus, LJ

68%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>PONUDBA ZAJEMA: GLOBOKA IN MOČNA MASAŽA Z BAMBUSOVO PALICO IN DELNO Z TERAPEVTSKIMI ROKAMI, 60 MIN
masira vas lahko maserka ali maser, terapevt je specializiran za posebne masaže, ZATO JE NUJNA PRAVOČASNA REZERVACIJAdelamo vsak dan od 7,00 do 22,30 uredelamo ob sobotah, nedeljah, praznikih, skratka skoraj vse dneve v letuuporabljamo izključno slovenska oljaNaročanje opravite izključno preko telefona vsak dan v tednu, upoštevajte uro klicanja ( od 8,00-18,00 uro smo vam za naročanje na voljo vsak dan) NAROČILO BREZ KODE KUPONA NI MOŽNOMenjava kupona za darilni bon stane 3 €, (veljavnost kupona ostane enaka), ob dokazilu o nakupu kupona, vam darilni bon lahko pošljemo po klasični pošti ( doplačilo 5,00 €)Rok unovčenja: 31.1.2018Ena od vrst masaž, ki je k nam prišla iz Kitajske je tudi masaža z bambusovo palico, ki nadomešča terapevtove roke. Pri masaži se uporablja votla organsko obdelana bambusova palica. Studio Kvadrus vas bo tokrat razvajal prav z takšno masažo.
KAKO POTEKA?
Za masažo so na voljo različno dolge in različno debele palice, ki so seveda gladke in ne puščajo nikakršnih sledi. To je v bistvu močna masaža primerna predvsem za ljudi z MOČNEJŠO POSTAVO.
Bambusova palica je trdnejša od roke, zato je tudi masaža močnejša. Z njo dosežemo globoke plasti mišic. Terapevt valja palico po telesu z enako močjo, kot bi masiral z rokami, vendar ker se palica ne >>poda<<, tak kot se roka je občutek pri masaži bolj intenziven.

Gnetemo mišice dokler se vozli ne >>predajo<<. Masaža z bambusovo palico pospeši cirkulacijo, poskrbi za sproščenost mišic in ima sploh ugoden vpliv na telo. Dotik lesa in kože je izjemno prijeten in koristen.
Poleti masiramo z ne ogretimi palicami, pozimi pa jih ogrevamo in s tem dosežemo še globlja tkiva v mišičnih skupinah.
Bambusova masaža je primerna tudi izvajanje limfne drenaže, saj izjemno učinkovito pomaga >>premikati<< zadržano vodo v telesu. Primerna je tudi kot anticelulitni program.

Masaža z bambusom je priporočljiva pri vseh, ki imajo težave z zatekanjem nog posebno v poletnih mesecih, saj lahko s tovrstno masažo dosežemo učinek »lahkih nog«.
Po obdelavi telesa z bambusovo palico nadaljujemo masažo z rokami, da obdelamo vse tiste dele telesa, ki jih z palicami nismo dosegli.
MASAŽA JE PRESTIŽ, KI SI GA MORATE PRIVOŠČITI.
KAJ SE DOGAJA MED MASAŽO?
Sproščajo se napete mišiceTelo se segrevaUstvarijo se pogoji za boljše dihanjePoveča se izločanje odpadnih in škodljivih snoviRazteza se vezno tkivo sklepovPreko živčevja deluje na notranje organe


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.