Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

MENJAVA PNEVMATIK, KOMPLETNA PREMONTAŽA IN CENTRIRANJE ZA JEKLENA PLATIŠČA DO 16 COL, ALU PLATIŠČA IN DRUGE DIMENZIJE Z DOPLAČILOM OD 5 EUR NAPREJ! GREGORINO WHEELS, LJUBLJANA VIČ!

MENJAVA PNEVMATIK, KOMPLETNA PREMONTAŽA IN CENTRIRANJE ZA JEKLENA PLATIŠČA DO 16 COL, ALU PLATIŠČA IN DRUGE DIMENZIJE Z DOPLAČILOM OD 5 EUR NAPREJ! GREGORINO WHEELS, LJUBLJANA VIČ!

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul class="right_details_column">Ponudba vsebuje: profesionalno menjavo pnevmatik, premontažo na platišča ter centriranje za osebno vozilo do vključno 16 col za jeklena platišča pri Gregorino Wheels. Montirajo do velikosti 22 col.Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. Kuponi so unovčljivi do 22.12.2017V času akcije hramba pnevmatik za pol sezone 15 €/komplet.Obvezna je predhodna rezervacija na telefon: 040 693 041, vsak delovni dan od 9.00 do 17.00.Odpoved rezervacije vsaj 24h pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon smatra unovčen.S sabo obvezno prinesite natisnjen kupon.Delovni čas: od 8.30 do 18.00, v NOVEMBRU IN DO 16.12  tudi sobote od 8.30 do 12.00.Možna doplačila: alu platišča do vključno 16 col doplačilo 1 €/kolo, za vsa večja alu ali jeklena platišča nad 16 col doplačilo za vsako colo 1,50 €/pnevmatiko (do 22 col), za terenska vozila/SUV  2,50 €/pnevmatiko in kombije 3,50 €/pnevmatiko. Doplačila se seštevajo, vsa doplačila se plačajo z gotovino.Platišča z senzorskimi ventili, TPMS ventil in RunOnFlat – RFT pnevmatike niso vključena v akcijsko ceno. Storitev se plača po rednem ceniku podjetja.Menjava pnevmatik ni namenjena avtomobilom z nestandardno odprtino - ponudba velja za osebna, kombi in dostavna vozila (ne vključuje avtodomov in manjših tovornjakov).V avtoservisu - vulkanizerstvu GREGORINO WHEELS, vam ponujajo montažo in centriranje pnevmatik po ugodnih cenah. Nudijo tudi zelo veliko in pestro izbiro alu platišč in pnevmatik za vse vrste vozil po izjemno atraktivnih cenah.
Poleg prodaje pnevmatik in platišč nudijo tudi kvalitetno in ugodno servisiranje osebnih vozil, hrambo vaših pnevmatik ...


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.