2 DNEVNI VIP WELLNESS ODDIH V DVOJE, LUKSUZNA SONČNA HIŠA, TERME BANOVCI, 1X NOČITEV/DOMAČ ENERGIJSKI ZAJTRK, SAVNE, JACCUZI, KOLESARJENJE! Kuponi se lahko združujejo v več dnevni oddih

redna cena
270,00
popust
-55%
cena s popustom
121,50
Ponudba je že
POTEKLA


ul>PONUDBA VKLJUČUJE: 1x nočitev v sobi po izbiri za dve osebi, 1x zdrav,domač energijski zajtrk, sveže sadje NON STOP
neomejena uporaba wellnessa + neomejena uporaba masažnega bazena s kozarcem penine + izposoja kolesPONUDBA VELJA MED TEDNOM, OD NEDELJE DO PETKAKUPONI SE LAHKO ZDRUŽUJEJO V VEČ DNEVNI ODDIH!Sprostitveni čaj in sveže sadjeBrezplačna uporaba kopalnega plašča, brisač in copat, sušilnik lasObvezna je predhodna rezervacija pri ponudniku na tel: 02 588 82 38 ali 040 272 921 ali e-mail: booking@soncna-hisa.siTuristična taksa: 1,27€/oseba/noč! 0,50€ otroška turistična taksa na dan od 7.-18.leta (otrok do 7. leta je upravičen od TT)Kuponi so unovčljivi do 24.01.2018
Dvodnevno doživetje za dve osebi vključuje nočitev v lepo in dovršeno opremljenih sobah, bogat zajtrk "za bogove", neomejeno uporabo Wellnessa, savnanje v BIO zeliščni in finski savni, namakanje v masažnem bazenu s kozarcem penine in še veliko majhnih slastnih presenečenj. Gostom wellnessa je na razpolago garderoba v samem wellnessu, kjer se lahko preoblečejo in pustijo svoje osebne stvari. S seboj ne potrebujete ničesar, vse kar potrebujete, dobite pri nas.
Sončna hiša skriva  pet prostornih in okusno opremljenih luksuznih sob, v prelepi, na novo zgrajeni vili, v osrčju pristnega naravnega bogastva Prlekije, kjer lahko gostijo največ 13 gostov hkrati in vam tako ponudijo še kako potrebno diskretnost in udobje. Ob prihodu v Sončno hišo se vam ne bo potrebno postaviti v vrsto in čakati na ključe vaše izbrane sobe. Takoj, ko boste vedoželjno odprli vhodna vrata, vas bo pričakalo osebje, vas prijazno pozdravilo in povabilo v hišo. Po dolgi vožnji se vam bo vsekakor prilegla dišeča skodelica kave, topel aromatični čaj, kozarec lokalnega vina ali okusni domači sok.

Partnerska ponudba - e-kupon|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

ŠE NEKAJ DNI
Banovci 3, Veržej / Prekmurje
ŠE NEKAJ DNI
Banovci 3, Veržej / Prekmurje
OMEJENA KOLIČINA
Delavska ulica 32, Moravske Toplice / Prekmurje
OMEJENA KOLIČINA
Tešanovci 11P, Moravske Toplice / Prekmurje
OMEJENA KOLIČINA
Delavska ulica 32, Moravske Toplice / Prekmurje


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "2 DNEVNI VIP WELLNESS ODDIH V DVOJE, LUKSUZNA SONČNA HIŠA, TERME BANOVCI, 1X NOČITEV/DOMAČ ENERGIJSKI ZAJTRK, SAVNE, JACCUZI, KOLESARJENJE! Kuponi se lahko združujejo v več dnevni oddih"
Lokacija
Veržej

Banovci 3
9421 Veržej
SlovenijaVreme Veržej

ob 11:25

8°C
Veržej

danes

3 / 12
Veržej

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust