Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Nepozabna 1-dnevna ADVENTNA PRAVLJICA NA KOROŠKEM - Beljak, Milštatsko jezero, Vrba in Celovec | Agencija MM Turist

Nepozabna 1-dnevna ADVENTNA PRAVLJICA NA KOROŠKEM - Beljak, Milštatsko jezero, Vrba in Celovec | Agencija MM Turist

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Sprehodite po praznično okrašenih ulicah in obiščite božične sejme koroških mest z agencijo MM Turist!
PROGRAM IZLETA Adventna pravljica na Koroškem
 Odhod avtobusa iz Ljubljane. Vožnja mimo Kranja in Jesenic v Avstrijo. Prvi postanek bo v Beljaku, v srcu Koroške. Sledi ogled znamenitosti mesta ob reki Dravi in sprehod po starem mestnem jedru, mimo župnijske cerkve Sv. Jakoba do Glavnega trga, kjer bo obisk tradicionalnega božičnega sejma. Prosto za nakupe, oglede in okrepčilo. Sledi vožnja do Miljskega jezera (Millstätter See), kjer se bomo sprehodili skozi dvorišče starega samostana, kjer si bomo po želji ogledali samostan in cerkev. 
V predbožičnem času je na obali jezera eden najbolj čarobnih božičnih sejmov v Evropi. Nad vodno gladino se boči velika božično okrašena terasa s stojnicami, kar daje kraju z očarljivo osvetlitvijo poseben intimen čar.
Zgodaj popoldan vožnja proti Celovcu in na poti krajši postanek ob Vrbskem jezeru v kraju Vrba, kjer bomo občudovali ogromen, z mnogimi lučkami razsvetljen plavajoči adventni venec. 
Zadnji postanek bo v Celovcu. Ogled starega mestnega jedra in po želji tudi Knežjega kamna, simbola slovenske državnosti. Obiskali bomo razkošen božični sejem, nakupili darila, popili kuhano vino in uživali v prazničnem vzdušju. V večernih urah odhod proti domu, kamor bomo prispeli v kasnejših večernih urah.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.