Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

NOVO LETO - PRENOČIŠČE SUNCE ZLATIBOR, Zlatibor, Srbija - 259 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x zajtrk za 2 osebi

NOVO LETO - PRENOČIŠČE SUNCE ZLATIBOR, Zlatibor, Srbija - 259 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x zajtrk za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Nastanitevv Prenočišču Sunce predstavlja kombinacijo modernega in tradicije. Popolnapriložnost za beg od vsakdanjika v miren kotiček ene najlepših planin v Srbiji. Nedavnoobnovljen objekt, ponuja vse prednosti moderne nastanitve.  Zadržali so tradicionalni duh, široko poznaneponudbe Zlatiborskega okrožja.


Nastanitvene enote so udobne in dovolj velike,posedujejo prijateljsko domačo atmosfero z interjerjem v toplih barvah.
KonačišteSunce se nahaja na Zlatiboru, 600 metorv od središča. Ponuja restavracijo inbar. Smučarski center Tornik je oddaljen okoli 10 km.


Na voljo vam jebrezplačni brezžični internet in brezplačno parkirišče. Vsesobe imajo ravni TV zaslon s kabelskimi programi in kopalnico s tušem. Objektobratuje non-stop in premore tudi shrambo za smučarsko opremo kot tudi storitevnajema avtomobila. Samo30 km stran se nahajajo tudi slapovi Gostilj in etno vasica Sirogojno,najbližja avtobusna postaja pa je oddaljena 500 metrov. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.