VELIKA PLANINA RESORT, Kamnik, Slovenija - 99 EUR - 2x najem celotne koče za 2 osebi, Ležalniki pred kočo

redna cena
99,00
cena s popustom
99,00
rezerviraj za
20,00
ODPRI

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna


Vzemite si čas zase in za svoje najdražje! Obiščite Veliko planino in uživajte v prečudoviti naravi ter sanjskih razgledih na okolico. Izberite najlepše opremljene in obnovljene koče na Veliki planini. 


Visoko v gorah (1600 metrov) boste našli te čarobne koče. Če si želite sprostiti, če so vam všeč gore, če si želite tišine, če vam je všeč pohodništvo ali smučanje, je potem Velika planina v Kamniških Alpah pravi kraj za vas. Jeseni raj za gobarje in pohodnike, pozimi za ljubitelje zimskih strmin - za vse, ki vas zanima krpljanje, nočno sankanje, bordanje in smučanje. Idealen kraj tudi za družine z majhnimi otroki in izziv za starše, kako skupaj s svojimi malčki ustvariti iglu in druge zimske umetnine.


To so koče s svojo edinstveno arhitekturo Velike planine in z udobjem doma. Turistično naselje je bilo zgrajeno po načrtih arhitekta Vlasta Kopača (1964), koče pa so zgrajene v edinstvenem slogu in so v svojem videzu zelo podobne pastirskim kočam. Koče se zdijo bolj podobne kočam iz pravljice kot resničnim bivališčem. Vse koče imajo kuhinjo, v kuhinji pa klasični kamin s pečico (drva so v drvarnici poleg koče), štedilnik na plin ali indukcijska plošča ter hladilnik z zmrzovalnikom. Kopalnica s tušem je še posebej električno ogrevana, v koči Zlatica pa se nahaja tudi savna.


Okusite mlečne izdelke, podajte se na čudovite sprehode in občutite preprost način pastirskega življenja, za tiste bolj aktivne pa gora nudi idealne možnosti za pohodništvo in različne gorsko-kolesarske ture. Do koč ni mogoč dostop z avtom, ampak le z nihalko in sedežnico. Podoživite tako prizore iz gorskih filmov, kjer je zima res zima, med posameznimi kočami pa vodi le ozka stezica po snegu. Velika planina ni poznana le po svojih pohodniških in zimskih aktivnostih. Planšarsko naselje je v arhitekturnem smislu edinstveno v Evropi. Sredi naselja pa tudi cerkvica Marije Snežne, delo enega najbolj znanih slovenskih arhitektov - Jožeta Plečnika. Nekaj, kar morate videti, če obiščete Slovenijo. 

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

NE ZAMUDITE!
Velika Planina 99, Kamnik / Osrednja Slovenija
OMEJENA KOLIČINA
Velika Planina 96 / Osrednja Slovenija
PRIPOROČAMO!
Velika Planina 99, Kamnik / Osrednja Slovenija
PRED IZTEKOM
Sela 5,, Osilnica / Osrednja Slovenija
OMEJENA KOLIČINA
Medno 54, Ljubljana Šentvid / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "VELIKA PLANINA RESORT, Kamnik, Slovenija - 99 EUR - 2x najem celotne koče za 2 osebi, Ležalniki pred kočo"
Lokacija

Velika Planina 96
1241
SlovenijaVremenska napoved

danes

-2 / 8
Slovenija

jutri

0 / 10
Slovenija

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust