Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

PREDBOŽIČNI RIM IN VATIKAN, Rim, Italija - 119 EUR - Avtobusni program po programu za 1 osebo, 1x nočitev v dvoposteljni sobi s polpenzionom (zajtrk in večerja) v 3* hotelu (okolica Rima) za 1 osebo

PREDBOŽIČNI RIM IN VATIKAN, Rim, Italija - 119 EUR - Avtobusni program po programu za 1 osebo, 1x nočitev v dvoposteljni sobi s polpenzionom (zajtrk in večerja) v 3* hotelu (okolica Rima) za 1 osebo

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Prazničnidnevi v »Večnem mestu«!


1.DAN: SLOVENIJA – ITALIJA: Odhod avtobusa vvečernih urah iz navedenih vstopnih mest. Nočna vožnja v Italijo, proti Rimu. 


2.DAN: RIM IN VATIKAN: Po prihodu v italijansko prestolnico bomo najprejobiskali znamenito papeško državo Vatikan. Ogledali si bomo zunanjost cerkevsv. Petra in Michelangelovo Pieta in v kolikor bo mogoče tudi notranjost. Poželji se bomo povzpeli na kupolo cerkve, od koder je krasen razgled na Vatikanz vrtovi ter na panoramo Rima. Pot bomo nadaljevali z ogledikulturnozgodovinskih znamenitosti Večnega mesta. Prvi in daljši postanek bo natrgu Navona z vodnjakom Štirih rek, kjer boste lahko obiskali najlepši božičnisejem v Rimu, se sprehodili med pisanimi stojnicami, občudovali prazničnookrašene fontane enega najlepših evropskih trgov, prisluhnili glasbi pouličnihmuzikantov, kupili darila za svojenajbližje in se posladkali s kulinaričnimi dobrotami. Nato se bomo sprehodilido Panteona ter dalje do najbolj romantičnega vodnjaka Trevi, kamor boste lahkovrgli kovanec za srečo…, dan pa zaključili na znamenitih Španskih stopnicah.Zvečer vožnja do hotela v okolici, večerjain nočitev. 


3.DAN: RIM – SLOVENIJA: Po zajtrkusi bomo ogledali mogočni Kolosej, razgledni grič Kapitol od koder je najlepšimožen pogled na  Forum Romanum. Nekajprostega časa bomo imeli za kavo ali prigrizek, sprehod po praznično okrašenemmestu,  nato pa bo v zgodnjihpopoldanskih urah sledila vožnja z vmesnimi postanki, proti domu. V Slovenijo  bomo prispeli v nočnih urah.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.