Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL ASTAREA DUBROVNIK, Dubrovnik, Dalmacija, Hrvaška - 100 EUR - 2x nočitev v sobi z balkonom (morska stran) za 2 osebi, Brezplačna uporaba fitness centra

HOTEL ASTAREA DUBROVNIK, Dubrovnik, Dalmacija, Hrvaška - 100 EUR - 2x nočitev v sobi z balkonom (morska stran) za 2 osebi, Brezplačna uporaba fitness centra

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Astarea se nahaja v slikovitem naselju Mlini, nadubrovniški rivieri, poleg Dubrovnika. Za vse tiste, ki iščejo mirno zatočišče stranod modernega življenjskega tempa je hotel Astarea idealna destinacija za popolnoddih.


Hotel odlikuje moderen dizajn z noto avtentičnegadalmatinskega ugodja, ter visoka opremljenost prilagojena zahtevam vsakršnihgostov. Hotel in depandansa vas bosta privabila s sobami z udobnimi posteljamiter z balkonom s pogledom na morje in bližnje otoke. V restavracijah hotelaAstarea vas bo pričakala vrhunska gastronomska ponudba, v barih pa sproščujočaatmosfera in pogled na kristalno čisto Jadransko morje.


Hotel premore prostran odprt kot tudi zaprt bazen zogrevano morsko vodo, spa zono s savno, telovadnico, kozmetične usluge in mnogedruge vsebine, ki zagotavljajo vrhunski oddih, kot npr. trgovine in frizerskisalon. Posebno mesto pripada restavracijam in barom, ki se nahajajo medhoteloma Astarea in Mlini in so na voljo gostom obeh hotelov. V bližini se nahajaprekrasna prodnata plaža. Notranji in zunanji bazeni bodo od 10. 1. 2018 do 15. 3.2018 zaprti.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.