Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

BIANCA RESORT & SPA - ZIMSKI PAKET, Kolašin, Črna Gora - 580 EUR - 5x nočitev za 2 osebi, 5x polpenzion za 2 osebi

BIANCA RESORT & SPA - ZIMSKI PAKET, Kolašin, Črna Gora - 580 EUR - 5x nočitev za 2 osebi, 5x polpenzion za 2 osebi

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Bianca Resort & SPA je ekskluziven resort, ki nudi sofisticiranost in udobje hotelov svetovnega ranga, v kombinaciji z gorskim ambientom in eleganco zasebne rezidence. Toplina, katero nudi notranji dizajn z masivnim lesom in kamnitimi površinami, pri vsakem gostu zbudi občutek domačnosti.


Vse sobe in javni prostori imajo pogled na gore in borove gozdove. Razkošne in udobne sobe so v celoti opremljene z najboljšo opremo. Stavba je zgrajena po navdihu gorske lovske koče in z edinstveno zunanjostjo prevladuje v mestu Kolašin.
V à la carte restavraciji Chives strežejo mednarodne jedi, v restavraciji Bianca pa vam so vam na voljo narodne jedi. Na voljo so vam tudi bar v preddverju, kavarna, kjer strežejo sendviče, torte in sladoled, nočni klub in wellness bar ter 24-urna postrežba v sobi. Gostom je na voljo tudi wellness z bazenom, savno, turško kopeljo in fitnesom.


Kolašin se nahaja na 954 m nadmorske višine in ponuja odličen oddih tako pozimi kot poleti. Zaradi edinstvenega podnebja je naravni, visokogorski spa. Hotel se nahaja le 30 min vožnje od narodnega parka Biogradska Gora, kjer najdete enega od 3 neokrnjenih gozdov v Evropi ter znamenito Biogradsko jezero. Letališče Podgorica z rednimi povezavami z Beogradom je oddaljeno 1 uro vožnje. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.