Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL POLUS, Budimpešta, Madžarska - 75 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

HOTEL POLUS, Budimpešta, Madžarska - 75 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite čudovito Budimpešto in se udobno namestite v Hotelu Hotel Pólus. Pólus se nahaja na vzhodni strani prestolnice (Pest), približno 8 km od mestnega jedra. Zaradi dobrih povezav javnega prevoza, lahko do hotela iz centra Budimpešte prispete že v manj kot pol ure.


Hotel ima lastno parkirišče, kjer je dovolj prostora tudi za avtobuse. Recepcija vam je na voljo 24 ur na dan, večjezično osebje pa vam bo z veseljem pomagalo z vsemi željami ali težavami.


Vse hotelske sobe in skupni prostori so klimatizirani. Sobe so okusno opremljene, v njih pa boste našli kabelsko televizijo, direktno telefonsko linijo in lastno kopalnico s prho ali kadjo. V hotelu je tudi dvigalo.


Hotel se nahaja v neposredni bližini Pólus nakupovalnega centra, do Asia centra je le 500 m (Asia center je največji nakupovalni center tega tipa v centralni Evropi). Tukaj boste našli številne trgovine in zabavo, pa tudi športne vsebine in restavracije. V Polus centru imajo drsališče, kino, fitnes dvorano in igralno sobo, pa tudi 24-urni Tesco hipermarket.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.