Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

SMUČANJE MATREI - APARTMAJI HOTEL GOLDRIED, Matrei, Avstrija - 763 EUR - 7x nočitev v apartmaju za 4 osebe, Brezplačno parkirišče (ob predhodni rezervaciji)

SMUČANJE MATREI - APARTMAJI HOTEL GOLDRIED, Matrei, Avstrija - 763 EUR - 7x nočitev v apartmaju za 4 osebe, Brezplačno parkirišče (ob predhodni rezervaciji)

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Goldried se nahaja na 1000 m nadmorske višine in ponujaneposreden dostop do smučišč ter panoramski pogled na Visoke Ture in vas Matreina Vzhodnem Tirolskem.Hotel ponuja okusno opremljene in udobne apartmaje, manjše apartmaje za 2 do 4 goste in večje za 6 do 8gostov.  

 
Vsi apartmaji vključujejo savno, odprt ali zaprt kamin, satelitsko televizijo inpomivalni stroj. .
Apartmaji 1/2-4, velikosti 45 m2, se nahajajo v depandansi Goldried Park in vključujejo spalnico z zakonsko posteljo, dnevno sobo z dvojnim ležiščem na raztegovanje in kuhinjsko nišo. Postajališče ski-busa se nahaja 50 m od depandanse in 250 metrov od glavne zgradbe.  Apartmaji se nahajajo vglavni zgradbi hotela ali pa vdepandansi, ki je oddaljena 200 metrov od hotela. Tudi gostom depandanse so navoljo vse hotelske vsebine.


V restavraciji vam postrežejo s tirolskimi specialitetami insodobno kulinariko, v sklopu hotela pa najdete tudi bar s klavirjem, letnoteraso ter kočo za sprostitev po smučanju. V baru je na voljo tudi brezplačenbrezžični internet, ki ga lahko uporabljate ves čas bivanja.Parkirate lahko na brezplačnem zasebnem parkirišču. Pohodniškein kolesarske poti se začenjajo pred hotelom. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.