Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

APARTMAJI TRIGLAV, Bohinjsko jezero, Slovenija - 76 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi, Posteljnina in brisače

APARTMAJI TRIGLAV, Bohinjsko jezero, Slovenija - 76 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi, Posteljnina in brisače

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartmaji Triglav se nahajajo v idilični bohinjski vasici Stara Fužina, na robu tako imenovanega jezerskega polja. Bližina in pogled na Bohinjsko jezero sta v vseh letnih časih naravnost pravljična. Apartmaji Triglav nudijo prijeten dopustniški užitek. Pomladi, poleti in jeseni nudi gostoljubje številnim ljubiteljem športa in rekreacije v prečudovitem okolju Triglavskega narodnega parka.


Od spektakularnih razgledov do fascinantnih podrobnosti, naravne zanimivosti Bohinja vas bodo z dih jemajočimi posebnostmi očarale na vsakem koraku. Razlogov za obisk Bohinja je veliko: mirna jezera in bučeči slapovi, globoke soteske in tihi tolmuni, plahe živali in razkošno alpsko cvetje, navdušujoče kreacije narave in veličastni naravni pojavi... Bohinj je enostavno oaza za vse, ki iščejo oddih v prečudoviti naravi!


Obiščite pravljično naravo Bohinja in Apartmaje Triglav - naj bodo počitnice naravnost nepozabne! Vsak apartma ima kuhinjsko nišo, Sat TV, kopalnico in balkon. V hiši je tudi restavracija s 50 sedeži in teraso, kjer vam bodo z veseljem postregli s specialitetami domače in mednarodne kuhinje. V hiši se lahko sprostite v savni ali odigrate igro namiznega tenisa v trim kabinetu. Organizirajo tudi vse vrste dodatnih aktivnosti: izposojo koles, soteskanje, kajak, kanu, smučarsko šolo, izposojo smučarske opreme, vodene daljši ali krajše izlete, jahanje ...

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.